Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu yem uygun mu?

Kaplumbağa adam

Bronz 3 Üye
Su kaplumbağımın gammarıs yemini emin önünden acık şekilde almıştım,ama ne markasını biliyordum nede ne koşullarda saklandığını, bende benim yakın bir müşterisi olduğum pet shoptan sera raffy ı nın kovadan bölmesini aldım,(siteril bir ortamda saklıyorlar ve kapağını sadece biri yem almaya gelince açıyorlar yani temiz), kaplumbağam 4,5 santim,normal gsmmarusu içi boş oldugu için 6-7 tane veriyordum ama bunda balık ve gsmmarusu değişik versiyonlarında var kac tane vermeliyim? yem bu şekilde
17405901404754895261446474250954.jpg

Kovadan bolme yemler gammaruslar olur.

Poşetli merdiven altı yemleri kullanmayın parazit içeriyorlar.

Gammarusu kafa hacmi kadar verebilirsiniz.

Yani karides gibi 6-7 tane değil 4-5 tane(kafa hacminin yarısına 4-5 Tane sığıyor) vereceğim degil mi?

Sera raffy I yem az oranda balık içerir. Hayvan ufak balıkları koparması gammarus kadar kolay olmaz. Ufak olanları verebilirsiniz ama büyük olanlar şimdilik dursun onları 5 cm kabuk boyunu geçince verin. Hatta o elinizdeki büyük olanı 6 cm gibi vermeniz iyi olur. Boğazına takılmasın.

Geri