Merhaba değerli forum sakinleri. Biliyosunuz iki tane kaplumbağam var. Hatirliyosaniz akvaryumu kurmamda bana yardimci olmustunuz ve iyi kotu bi ortam saglamistik. Konuya geliyim. İki kaplumbagamin arasi gayet iyiydi. Hic bi sorun olmamisti ve iyi anlastiklarina dair bir cok kanida denk gelmiştir. Ancak bugün bunlarin hepsi tersine döndü. Aksam yemeği sirasinda birine daha az yemek verdim. Cunku kabuğunda hafif bi piramitlesme var. Diğeri yemeğini yerken o asagida takiliyodu ben de o firsattan yararlandim. Farkettiği geldi yukari ona da verdim biraz. O şurada öbürünün agzindakine saldirdi alamayınca da elini isirdi. Yemek yeme esnasinda olduğu icin cok üstünde durmadim. Ama az once gitti durup dururken öbürünün arka bacagini isirdi. Diğeri cok tepki vermiyo kuvvetli isirmiyo demek ki ama sebebi ne olabilir. Bu ana şahit olunca cok moralim bozuldu hepiniz beni anliyosunuzdur zaten takip ediyorum boyle sorunlar yaşayanlar var. Bunun sebebi ne olabilir acligimidir ve bu obezlik isini daha baska bi diyetle çözebilir miyim. Çünkü boyle ac kalmasi sorun olusturucak sanirim. Biraz karisik anlattim sanirim ama şimdiden teşekkürler