Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ücretsiz olarak tüm ekipmanları veririmsatmak isteyende yazabilir fiyat
Hayla vermediyseniz idonun feribotlarinin ordan alabilirimÜcretsiz olarak tüm ekipmanları veririm
Ekipmanlar cuma gelecek amaHayla vermediyseniz idonun feribotlarinin ordan alabilirim
Merhaba yalovada ise kamlumbağa ben gelip alabilirim. 1 tane mi 2 tane mi sahiplendiriyorsunuz?Merhaba, 2yaşında kaplumbağam şu an Yalovada. Uşak’a taşındık. Sürekli seyahat ettiğimizden ve bırakacak kimse bulamadığımdan sahiplendirmek istiyorum.
ekipman falan sıkıntı değil ben alırım vermediyseniz vermek isterseniz idoya gelicem çarşamba günüEkipmanlar cuma gelecek ama
gün sıkıntımda yok çarşamba geliyorum idonun oraya birde cumartesi geliyorum vermek isterseniz almak isterim geminin oradanEkipmanlar cuma gelecek ama
star avmnin ordaki idoEkipmanlar cuma gelecek ama
Tamam oraya getirebiliriz ancak cuma ekipmanlar gelecek cmrtesi olur mustar avmnin ordaki ido
Tamam cumartesi verebiliriz. Akvaryumu vs istiyor musunuz? İstemiyorsanız çarşamba da vermeye çalışırım.gün sıkıntımda yok çarşamba geliyorum idonun oraya birde cumartesi geliyorum vermek isterseniz almak isterim geminin oradan
1 adetMerhaba yalovada ise kamlumbağa ben gelip alabilirim. 1 tane mi 2 tane mi sahiplendiriyorsunuz?
Kaçta orada oluyorsunuz?ekipman falan sıkıntı değil ben alırım vermediyseniz vermek isterseniz idoya gelicem çarşamba günü
Yarın getirmeye çalışayım.Kaçta orada oluyorsunuz?
12 3 arası olucaam yarın vermek isterseniz daha ayrıntılı bı saat verebilriimKaçta orada oluyorsunuz?
olur sorun yokTamam oraya getirebiliriz ancak cuma ekipmanlar gelecek cmrtesi olur mu
Ücretli mi ücretsiz mi getiriyorsunuz bu arada?Yarın getirmeye çalışayım.