Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

bursa içi kaplumbaga sahiplenmek istiyorum

bloxy2

Bronz 5 Üye
karakaplumbagası daha iyi olur 2 veya 1 tane sadece sahiplendirmek isteyen yazarsa sevinirim bursa/osmangazi (osmangazi değilsede gelebilirim)
şimdien teşekkürler
(yavru tercihimdir)

Merhaba, 2yaşında kaplumbağam şu an Yalovada. Uşak’a taşındık. Sürekli seyahat ettiğimizden ve bırakacak kimse bulamadığımdan sahiplendirmek istiyorum.

Akvaryumu su filtresi ilaçları mevcuttur. Onlar şu an Uşakta ancak getiririm

Merhaba, 2yaşında kaplumbağam şu an Yalovada. Uşak’a taşındık. Sürekli seyahat ettiğimizden ve bırakacak kimse bulamadığımdan sahiplendirmek istiyorum.
Merhaba yalovada ise kamlumbağa ben gelip alabilirim. 1 tane mi 2 tane mi sahiplendiriyorsunuz?

gün sıkıntımda yok çarşamba geliyorum idonun oraya birde cumartesi geliyorum vermek isterseniz almak isterim geminin oradan
Tamam cumartesi verebiliriz. Akvaryumu vs istiyor musunuz? İstemiyorsanız çarşamba da vermeye çalışırım.

Akvaryuma gerek yok aslında ama fark etmez

Son düzenleme:
Geri