bloxy2
Bronz 5 Üye
Olsa iyi olur ama olmasada ben alabilirimAkvaryuma gerek yok aslında ama fark etmez
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Olsa iyi olur ama olmasada ben alabilirimAkvaryuma gerek yok aslında ama fark etmez
Ücretsiz güzel bakın yeter bize.Ücretli mi ücretsiz mi getiriyorsunuz bu arada?
Ozaman cumartesi verebilirim. Kaplumbağa yalovada diğerleri UşaktaOlsa iyi olur ama olmasada ben alabilirim
Tamamdır görüşürüz o zaman cumartesi sabah saat yazarım ben iyi gunlerOzaman cumartesi verebilirim. Kaplumbağa yalovada diğerleri Uşakta
hocam şu numaraya whatsappdan falan yazarsanız iyi olur birbirimize ulaşamayız falan 05362127366Cumadan yazarsanız daha iyi olur ona göre günü programlamam lazım. Bende ertesi gün yola çıkacağım.
Hocam vermediyseniz gelip alabilirim müsait olduğunuzda numara bırakırsanızCumadan yazarsanız daha iyi olur ona göre günü programlamam lazım. Bende ertesi gün yola çıkacağım.
Sahiplendirdik teşekkrler.merhaba arkadaş almazsa bende alabilirim