Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

büyük plastik kap

Isitici takarsan idare eder diye dusunuyorum bu arada benim ailem.de hep bana kiziyor cok masraf yapiyorsun bilmemkim kucuk kapta besliyor bunlara kocaman (!) akvaryum aldik hala lamba aliyorsun vb.

Peki 2 kere kabi degistirsem olmazmi? Sonra akvaryum :) ama yaz tatilini idare edemezmi?

Flora (ismini bilmiyorum) ayni sey bendede var. "Yaza geldik isitici, lambasi calisiyor . Hayvanin dis fircasi bile var, kac cesit yemi var " biraz anlasalarya kapluslardan :)

Cvp: büyük plastik kap

ecem hanım plastik kap en az 2 ay bilemedim 3 ay dayanır.Tabi belli aralıklarla kabı değiştirmelisiniz.Hep aynı kapta olmaz.Kaplumbağa için en ideal kap 100 lt 'dir.15 tlden başlıyor 25'e kadar gidiyor fiyatları.Ama o ölüm fanuslarından bile iyidir saklama kapları.Akvaryumu yaptığınızda resmini atmanızı merakla bekliyorum:)

Bahar hanim yeni yapicagim akvaryumu (nasip olursa) merakla beklemenize sevindim. Ama 2-3 ts catlasin 4 ay bekliyceksiniz :)

Geri