Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu sitedede sanki şikayet duymuştum yada benzer bı sitede olabilirAnkaracanliyem diye bi site var burdan un kurdu vs alabilirsin
Bu konuşmayı yapmıştık ama canlı yem verme parazit taşıma ihtimali çok yüksek hayvanın bağışıklığını yorarsın.Kaplumbağalarıma canlı yem sipariş vereceğim güvenli bi site önerir misiniz @cem
![]()
Tropical Reptil Carnivore 250ml 65gr
Tropical Reptil Carnivore 250ml 65gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Tropical Meal Worms Un Kurdu 250ml 30 gr
Tropical Meal Worms Un Kurdu 250ml 30 gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Tropical Crickets Kurutulmuş Balık Yemi 250ml 25gr
Tropical Crickets Kurutulmuş Balık Yemi 250ml 25gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Tropical Dried Fish 250ml 35gr
Tropical Dried Fish 250ml 35gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
UVB lambasında sıkıntı var diye duydumBu sitedede sanki şikayet duymuştum yada benzer bı sitede olabilir
Yerim sorun yokFantezi aramaya gerek yok bu kurutulmuş yemlerden al. İlla canlı yem istiyorum dersen kendinde yiyebilirsin asyalılar yiyor.
Aynen öyle şuan elimde yokUVB lambasında sıkıntı var diye duydum
Yeme niye yiyorsun böcek yemek haram bir kere ben şaka maksatlı dedim.Yerim sorun yok
Bende şakasına dedim zatenYeme niye yiyorsun böcek yemek haram bir kere ben şaka maksatlı dedim.
Kurutulmuş yemleri bende kullanıyorum hayvan seviyor.
Açık satılan yemlerde veya canlı yemlerde parazit var. Hayvana ciddi zarar verir. Doğada olsa bir nebze ama evcil olanlar alışık değil.
Önerdiğiniz kurutulmuş çekirgeyi sipariş verdim saolunBirde canlı yemi alıp bekletemezsin canlı yemler sende durdukça beslemen lazım patates vs bu tarz şeylerle.
Eve böcekte düşer her türlü sıkıntı tropical marka kurutulmuş yem al daha iyi.
Hayvanlar ufaksa biraz bölüp verebilirsin. Yemekte zorlanmasinlar.Önerdiğiniz kurutulmuş çekirgeyi sipariş verdim saolun
Kabuk boyları 6 cm yiyebilirlermiHayvanlar ufaksa biraz bölüp verebilirsin. Yemekte zorlanmasinlar.
Birde bişey sorabilirmiyim çekirgenin fiyatı neden bu kadar pahalı diğerlerine göre ve neye katkı sağlarHayvanlar ufaksa biraz bölüp verebilirsin. Yemekte zorlanmasinlar.
Onu bende bilmiyorum ama talep, uretim zorluğu, besin kalitesi gibi sebeplerden dolayı olabilir.Birde bişey sorabilirmiyim çekirgenin fiyatı neden bu kadar pahalı diğerlerine göre ve neye katkı sağlar
Ben normal bir şekilde vereceğim saolunCırcır böceğini verirken kalsiyum tozuna bulayıp verirsen daha iyi olur kemik sağlığı açısından.
Tabi kalsiyum tozunu da eser miktarda bula az bişey aşırıya kaçtın mı zararlı.
Bunun için kalamar kemiğini toz haline getirebilirsin.
Genellikle bu şekilde veriliyor çünkü besinlerde calsiyum fosforun 2 katı kadar olmalı yani Ca/P=2:1
Tamam o zaman aşırıya kaçma. Tek tip cırcır böceği ile beslenme dengesizlige sebep olur haftada 1 verebilirsin.Ben normal bir şekilde vereceğim saolun