Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

çenesi kızarık

skkekehx

Yeni Üye
napıcam yardım edermisiniz hareketleri normal sadece cenesi böyle

Ekli dosyalar

• IMG_4883.jpeg
    IMG_4883.jpeg
    2.7 MB · Görüntüleme: 21
galiba çizmiş burayı akvaryumda cizebilecegi biryerde yok ama pamuklu cubukla siliyorum geri kanıyor siliyorum geri kanıyor ne yapcıam

Hayvan cama kafasını dayıyor mu?

Akvaryumdaki eşyalara saldırıyor mu?

Akvaryum ölçüleri nedir? Su ısıtıcı, ısıtma lambası, kuru alan var mı?

Kullandığınız bütün ekipman, yem, takviye, su düzenleyici ne varsa gorsellerini atın ve özelliklerini yazın.

Yara olan bölgeye kulak çubuğu ile batikon uygulayın.

30 dk kuru, sıcak, temiz bir yerde bekletin.

5 gün boyunca uygulayın.

Suyuna 10 litre başına 1 damla contra ichtyho damlatın.

Hayvan cama kafasını dayıyor mu?

Akvaryumdaki eşyalara saldırıyor mu?

Akvaryum ölçüleri nedir? Su ısıtıcı, ısıtma lambası, kuru alan var mı?

Kullandığınız bütün ekipman, yem, takviye, su düzenleyici ne varsa gorsellerini atın ve özelliklerini yazın.

Yara olan bölgeye kulak çubuğu ile batikon uygulayın.

30 dk kuru, sıcak, temiz bir yerde bekletin.

5 gün boyunca uygulayın.

Suyuna 10 litre başına 1 damla contra ichtyho damlatın.
1) Yani beni görünce
2) Hayır
3) 96x40x40, ısıtıcı ve ısıtıcı lambamız yok kuru alanı var
4) Sera Raffy P, Sera Aquatan Hava Motoru Olarakta Mitjiang NS F980 35W 2000L/H Kullanıyorum

Baticonu sürdükten sonra yarım saat 45 dakika kuru yerde tutun. Kuruduğu kadar kurusun. Hayvan ya panikleyip alandan hızlı inerek karşı cama vurmuş yada yüzerken rampa köşesine. Yada tabanda kum yoksa kayıt camlarının kenarına vurmuştur. Yara kuruduğunda kendi kendine iyileşir.

Metilen mavisi varsa akvaryum suyuna 2 damla damlatın. 3 gün sonra bir kez daha yeterli.

Hayvanın gözleri sağlam mı?

1) Yani beni görünce
2) Hayır
3) 96x40x40, ısıtıcı ve ısıtıcı lambamız yok kuru alanı var
4) Sera Raffy P, Sera Aquatan Hava Motoru Olarakta Mitjiang NS F980 35W 2000L/H Kullanıyorum
O filtre akvaryuma göre büyük.

Isıtma lambası şart ekipman.
52Watt normal halojen ampulu metal çanaklı masa lambası ile 21-25cm mesafe arasında konumlandırın.
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70

Baticon yada tentürdüotu sürüp bekletin. Kanama durmadığına göre kılcal damar yırtılmış. Bir süre sonra durur.

Akvaryumun genel bir resmini çekip atabilir misiniz, sebep olan noktayı bulalım.

Sürdüm seyreltmeden 3-4 dk bekletip suyla sildim 40 dk bekletip akvaryuma aldım

Sürdükten sonra sildim bölge hafif bi kızardı suan yavas yavas eski haline dönüyor

Batikonu sürün. 30dk bekletin. Sonra silip akvaryuma alın.

Ayrica akvaryumun fotoğrafını atın.

Yanlış uygulamışsınız daha kötü hale getireceksiniz.

Denilen şekilde yapın sorulan soruları da cevaplayın.

Kan durdu ise tamamdır. Kendi kendine iyileşir.

Geri