Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çifleşme

Cvp: Çifleşme

Veterinerler yapmıyor kan ölçümü bildiğim kadarıyla.Belki ulaşamadığınız doktorun ekipmanı vardır.Kanındaki östrojen ve testeron miktarlarına bakılıyor hayvanat bahçesinde.Veteriner demiyorum hayvanat bahçesi :)

gizemli_kiz19' Alıntı:
Veterinerler yapmıyor kan ölçümü bildiğim kadarıyla.Belki ulaşamadığınız doktorun ekipmanı vardır.Kanındaki östrojen ve testeron miktarlarına bakılıyor hayvanat bahçesinde.Veteriner demiyorum hayvanat bahçesi :)

Marmairste hayvanat bahsecsi yokki :)))

Muğla'da ya da yakın çevresinde de mi yok? en yakın hayvanat bahçesini bulup götürün.En azından içiniz rahatlar yaptırırsanız.

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesi İztuzu sahilinde kurulan deniz kaplumbağaları hastanesi var ordan herşey yapılabilir.

batsguer' Alıntı:
Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesi İztuzu sahilinde kurulan deniz kaplumbağaları hastanesi var ordan herşey yapılabilir.

Bunu bilmiyodumm. Super oldu tesekkurlerrrr

Arkadaşımız güzel bir yer söylemiş.Götürünce bize de haber verin :)

Mağlsef kapluşlarımın gay oldugu ortaya cıktı :(( Hevesim kursağımda kaldı.
Akvaryumdaki tek dişiyi ayırıcak bir erkek secmem gerek. Yeni bir akvaryum kurup beklemeye gecicem.

süper bişey bu ya :D ilk defa bir kaplumbağayı çiftleşirken gördüm. bence diğer kaplumbağaları ayırın. rahat yapsın işlerini :O

Geri