Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!furkan54ozan' Alıntı:Özür dilerim bir işim çıktı.
Dediğim gibi ev ortamında çiftleşmeleri neredeyse imkansız.
Tuğba hanımında dediği gibi yer dar oldugu için üst üste duruyorlardır.
alestug' Alıntı:ınanın ıkı tas var ve 50.ye 40 ve bombostu sımdı dıgerlerı gelınce kum tas fılan kaydum.esımın dukkanındayken kumun uzerınde uyuyolardı sımdı hepsı bırden suyun ıcındeler dedıgınız gıbıde ust usteler.dısının ılk geldıgı gun dısı erkege kur yapıp cıftlesme pozısyonuna gırdı ben ona sasırıyorum...o lınk tekılerde erkektı goren evet dıyoda ona sasırdım
tuncomunco' Alıntı:furkan54ozan' Alıntı:Özür dilerim bir işim çıktı.
Bir konuda vardı adam çiftleştirmiş hatta kum alan yapmış oraya yumurtalarını bırakmış dişi. Şimdi istesek çiftleştiremeyecekmiyiz :S Ben ilerde bidik bidik yeni turşuları ve biberleri görmek istiyordum
furkan54ozan' Alıntı:alestug' Alıntı:ınanın ıkı tas var ve 50.ye 40 ve bombostu sımdı dıgerlerı gelınce kum tas fılan kaydum.esımın dukkanındayken kumun uzerınde uyuyolardı sımdı hepsı bırden suyun ıcındeler dedıgınız gıbıde ust usteler.dısının ılk geldıgı gun dısı erkege kur yapıp cıftlesme pozısyonuna gırdı ben ona sasırıyorum...o lınk tekılerde erkektı goren evet dıyoda ona sasırdım
tuncomunco' Alıntı:furkan54ozan' Alıntı:Özür dilerim bir işim çıktı.
Bir konuda vardı adam çiftleştirmiş hatta kum alan yapmış oraya yumurtalarını bırakmış dişi. Şimdi istesek çiftleştiremeyecekmiyiz :S Ben ilerde bidik bidik yeni turşuları ve biberleri görmek istiyordum
Çiftleştirilemez değil çiftleştirmesi neredeyse imkansız.
Ayrıca masraflı bir iş.Çok büyük bir akvaryumuz olması gerekli.
Yeni doğan kaplumbagaya çok profesyonel şartlar altında bakılmalı
Türkiyede yapabilen varmıdır bilmıyorum.Varsada 10 kısıyı geçmez.Ama avrupada hayvan sevgisi farklı.Orada daha yaygın
Johanna' Alıntı:bıdıcık bıdıcık kapluşların bakımı çok çok zor ama..çok heveslisiniz anladığım kadarıyla ama nolur eziyet etmeyin yavrucaklara