Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çılgının Yeni akvaryumu.

Cvp: Çılgının Yeni akvaryumu.

Güzel olmuş.

Teşekkür ederim arkadaşlar bende beğendim :) kullandığım kumu merak edebilirler ben şimdiden yazayım Vitasand Doğal Sarı Siyah Kum Eminbey öneriniz için teşekkürler süngeri rastgele içinde biyeremi koyayım yoksa özel biyeremi koymalıyım içinden çıkanlar bir sünger birde siyat plastik tarak gibi bişey

Sanırım biri karbon kartuş biri de normal sünger. Boş bulduğunuz bir bölmeye koyabilirsiniz. Faydası olacaktır. :)

Elinize,emeğinize sağlık güzel olmuş
:)

mailto:/photo/my-images/206/atmn1.png
Eminbey bunlar sağdaki şeyin arkasında beyaz sünger var bunların ortasına koyabilirmiyim çünkü ortalarında boşluk var neden küçük parçalar büyük sünger koysam daha iyi değilmi :)

Burada maksat yüzey alanını genişletmek. Yani süngeri ne kadar çok parçaya bölerseniz süngere girecek su miktarı artar ve dolayısıyla daha çok yararlı bakteri barınır. Bu da suyunuzu berraklaştırır. Bunun yanında süngeri bütün koyarsanız kirlenme ve tıkanma olayı daha kolay olur. :)

Esas amaç yüzey alanını çoğaltmaktır :)

Zaten kartuşunuzun da gözenekli olmasının sebebi budur :)

Melih Bey yanlış hatırlamıyorsam , şelale filtreniz Atman HF 0400'tü. Nasıl memnun musunuz ? Isıtıcınız Roxin'in çelik ısıtıcısıydı , su içerisinde yatay olarak çalıştırabileceği yazıyor mu kutusunun üzerinde ?

Bende aldım aynı ürünleri ve bilgi verirseniz çok memnun olurum. Bu arada akvarymunuz gerçekten çok güzel olmuş. :)

Filtredem memnunum şu ana kadar ama pek yorum yapamıyacağım yeni kum koyduğum için su biraz bulandı yarına geçer diye düşünüyorum ısıtıcı 35 cm olduğu için dik girmedi bende yan yatırdım kutu üzerinde yan yatırılır yazıyor siz kaç waatlık aldınız ? ve akvaryumunuz kaç litre ? Teşekkür ederim.

Akvaryumum yaklaşık olarak 80 litre , ısıtıcı 200W :)

Şimdi gerçekten güzel olmuş tebrikler :)

Juendenmi aldınız ısıtıcıyı stokta yok görünüyor ?

Roxin Stainless Steel Çelik Isıtıcı 200 Watt bu değil mi ısıtıcının marka ve modeli ? Ben de stokta var görünüyor ve siparişlerimin içerisinde de görünüyor.

Evet stoğa gelmiş :) ben alırken yoktu

Evet hatta siz sipariş verdikten sonra mı geldi bilmem :) Isıtıcıyı yatay olarak kullanabilmemiz çok iyi oldu ya :) Akvaryuma sığmayabilirdi :) :)

Evet benim dik koymaya yetmedi akvaryumun uzunluğu küçüktü gelince şaşırdım napıcam diye ama kutuda yatay resmine yeşil tik atmışlar kullanma klavuzunda dik olarak plastik yeri dışta kalacak şekilde diyor ama kutudada yatay olarakta kullanılabilir diyor.olsun 300w almış oldum :) ömür boyu kullanırım artık

Geri