Merhaba arkadaslar,Bodrumda tatildeyim sabaha karsi otele dondugum siralarda gordugum manzara karsisinda şok oldum tam otel girisinde(ozellikle arabalarin bolca gectigi yerde) bu minik dostumu buldum,adeta yerdeki betonun rengiyle birlesmisti,uzerinde camur tabakalari kabuguna cekilmis kurtarilmayi bekliyor.Hemen alip odamdaki lavaboyu iyice temizleyip deligi kapatip ilik denecek seviyede su doldurdum ve kendine geldi simdide kendinin 3 kati buyuklugunde bir kapta duruyor fakat kaba su koymuyorum cunki Suan isitici bulma imkanim yok bu sebeple minik dostumun soguk suda benimle yeni evine donmeyi beklerken usutmesini istemiyorum fakat sik sik lavaboyu temizleyip suya saliyorum yeni evine dondugunde benim kirmizi yanakla ayni yere salamayacagim muhtemelen kirmizi yanak com kiskanc zarar verir...Kirmizi yanagimin yavruykenki akvaryumunu hazirlayacagim neyseki yarin donuyorum,daha sonrada daha buyuk akvaryuma gececegiz artik...Simdi size sorularim saniyorumki cizgili fakat cizgililerin bakimi hakkinda hic fikrim yok,simdi otelde oldugum surece ona nasil bir ortam hazirlayabilirim?Neyle besleyebilirim?Eve dondugumuzde bakimi nasil olmali kirmizi yanagin bakimiyla benzermidir?En onemliside saglik durumu nasil?Acilen yardimlarinizi bekliyorum...Ayriyetten kafamda almiyor yakinlarda bir gol akarsu vb. hic birsey yok bu minicik kaplus buraya kadar nasil gelmis olabilirr!Fotograflarda ozellikle dikkatimi ceken kuyrugu.Muthis bir uzunlukta...Bu arada soylemeden edemeyecegim fotograflarda tirnaklarimdaki yipranmis ojenin olusturdugu goruntu kirliliginden dolayi kusuruma bakmayin havuzdu denizdi derken boyle oluyor
) Isin esprisi bir yana acil yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar bir zarar gelecek diye cok endiseliyim...