amazingvoltaa
As 3 Üye
cinsiyeti nedir
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kabuk boyu bilmiyorum tirnaklari uzun yarin atarim iyice olcerimde bakariz.Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Tırnakları gözükecek şekilde fotoğraf atabilir misiniz.
11 cm kabuk boyuHayvanın kabuk boyu kaç cm?
Tırnakları gözükecek şekilde fotoğraf atabilir misiniz.
tam olarak nasil anlarizMuhtemelen dişi. Tırnak uzunlukları aynı gibi görünüyor.
kuyrugu cok net kuyruktanda anlasilmiyor muydu yaEn basiti bu resme bakarak anlayabilirsin.
anlamadim valla kloak yok ki hic sen bakabilir misin resimden anlasiliyor mu?Anüs (kloak) kuyruk ucuna yakınsa erkek kabuğa yakınsa dişidir.
@cem abi sen bakabilir misin bideanlamadim valla kloak yok ki hic sen bakabilir misin resimden anlasiliyor mu?
Ahahaha sorma olur oyle seyler. Benimki direkt uyuyor. Gecen hafta filtreyi ve isiticiyi darmadagin etti dakika başı duzeltiyordum yindde dagitiyordu bu sefer yerlerini degistirdim artik ellemiyorcem bey bakarsa bide nettir
ayrica isigi kapatiyorum uyusun diye 2-3 saat oldu gozu acik karanlikta isiticinin altinda oynatiyor sesler geliyor tovbe yarabbim ya kalkiyorum isitici yamuk bir tane vantuzu cikmis oluyor kuma dogru degiyor bi ucu
tovbe ya hala ugrasiyor bir sey olmaz insallah flas tutuyorum bakiyorum ayni uyumuyorAhahaha sorma olur oyle seyler. Benimki direkt uyuyor. Gecen hafta filtreyi ve isiticiyi darmadagin etti dakika başı duzeltiyordum yindde dagitiyordu bu sefer yerlerini degistirdim artik ellemiyor
11 cm kabuk boyuDaha cinsel gelişimini tamamlamamış. 10 cm kabuk boyunu geçsin netleşir. Kuyrukta herhangi bir gelişme başlamamış henüz.
Kloak dediğimiz anüsü. Dışkıladığı yer yani. Dudağa benzeyen kısım.