Orhnokrrr
Gümüş 3 Üye
Cinsiyetini ve genel durumunu öğrenmek için yazdım yardımcı olur musunuz akvaryum ve gerekli tüm ekipmanları tam beslenmesi gayet iyi iştahı açık kabuk boyu 7 cm
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Sadece tırnağa bakarak birşey soylemek dogru degilHocam tirnaklarindan dolayi erkek gibi duruyor. Benim hayvan 6cm aldigim yerde yasli bir adam vardi baya iyi anliyor genel olarak surungenlerden. O soylemisti.
Benim iki kaplumbagam var bi dişi biri erkek dişi olan sakin ısırmak istemiyor beni ama erkek olan biraz agresif elime aldıgımda falan tıslıyor bazen yani hareketlerindende büraz secebilirsiniz erkekse alt kabugu dümdüz degil içeriye dogru basık oluyor birde ordan anlasılabilir benim erkek kaplumbagamda daha 6-7 cm oldugu zaman anlamıstım erkek oldugunu alt kabugu cok belirgin içe dogruydu çünküCinsiyetini ve genel durumunu öğrenmek için yazdım yardımcı olur musunuz akvaryum ve gerekli tüm ekipmanları tam beslenmesi gayet iyi iştahı açık kabuk boyu 7 cm
Hızlı gelişiyorsada genelde dişi oluyorBenim iki kaplumbagam var bi dişi biri erkek dişi olan sakin ısırmak istemiyor beni ama erkek olan biraz agresif elime aldıgımda falan tıslıyor bazen yani hareketlerindende büraz secebilirsiniz erkekse alt kabugu dümdüz degil içeriye dogru basık oluyor birde ordan anlasılabilir benim erkek kaplumbagamda daha 6-7 cm oldugu zaman anlamıstım erkek oldugunu alt kabugu cok belirgin içe dogruydu çünkü
Teşekkür ederimMerhaba erkek, yüzünden belli oluyor erkeklerin burnu uzun oluyor