Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çırpınmalar kaçmalar

Betulsah

Bronz 4 Üye
Akvaryumu 2 hafta önce kurdum 2 tane kaplumbağam var biri dişi biri erkek bunlar aldığım yerde pek iyi bakılmamıştı ikisi de hapşırma burun akıntısı gibi belirtiler vardı akvaryumu derin temizlik için boşalttım ikisini de kuru kaba aldım büyük olan dişi kaplumbağam arada hapşırmaları vardı akvaryumu kurdum suya bıraktım sanki asitli suya bırakmışım gibi sıçrama çırpınma ve kaçma hareketleri yaptı diğer kaplumbağam da böyle hareketler olmadı tam tersini baya bir süzüle süzüle yüzdü sevdi gibime geliyor diğeri hapşırma ve eliyle burnunu silme hareketleri yapıp durdu şu anda kuru alandan ayrılmıyor su sıcaklığı 27 °C filtre ve ısı lambası var ısı lambası derecesi 32 °c sabit neden bu hareketlere girdi anlamadım ://

Geri