Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çizgili Su kamlumbağası

kazma7

Gümüş 3 Üye
Başlıktaki tatlı sus kaplumbağasından istiyorum sahiplendirmek isteyen varsa bana ulaşsın.

Cvp: Çizgili Su kamlumbağası

Bulmak çok zor, ben 2 aydır arıyorum bulamadım. Şans işi biraz denk gelmesi lazım.

Satışı yasak olduğu için anca sahiplendirme ile bulunabiliyor :)

bende bir çizgili kaplumbağa sahibiyim :) Bursa'da bir petshopta görmüştüm Zafer Plaza'nın oralarda.

Ne zaman gördünüz Hande hanım, zafer plazanın sağ tarafında ara sokağa girince iki üç tane pet shop var, onlar mı ?

Ben aslında nehirlerde arasam bulurum Akdeniz Bölgesinde (Mersin) var diyorlar ama oralardan hayvan akvaryuma düşmesin diye sahiplendirme ile almak istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kaplumbaga-2-adet-orta-boy-su-kaplubagasi-16-yillik-ve-7-yillik-72267328/detay

boyutu büyük arkadaş sahiplendirmek istiyor ama tek olarak verir mi bilemem gezerken gördüm.

kazma7' Alıntı:
Ben aslında nehirlerde arasam bulurum Akdeniz Bölgesinde (Mersin) var diyorlar ama oralardan hayvan akvaryuma düşmesin diye sahiplendirme ile almak istedim.

Gerçekten Mersin'de var mıymış? :eek: Bende Mersin'deyim de...

Bende çok istiyorum bir çizgili su kaplumbağası burda petshoplarda bulamıyorum sahiplendirmek isteyen çıkarsa kaçırmam :)

Merhaba ben 20 gün önce pet shopta farklı bir kaplumba türü gördüm kırmızı yanak değildi ya çizgili kaplumbağa yada başka bir tür deseleri garip ve sarımsıydı ama inceleyemeden kaçtı kırmızı yanak yavrularına göre çok az daha küçüktü.

Bazen öyle mucizeler oluyor.Kırmızı yanaklıların arasına başka türler karışıyor :)

Ya ben ilan falan arıyorum ama nerelere bakmalıyım ki

Çizgili su kaplumbağası zor bulunan bir tür.

Yanlışınız var türkiyede kırmızı yanakdan sonra en fazla bulunan türdür.

Evet ama malesef satışı yok çok istiyorum bi çizgilim olsun :)

Aynen,ben de çok isterdim çizgili bakmayı :)

Çoğu petshop satışı yasak olan bu türü satmaya girişmiyor. Satanı görürseniz de almayın sakın ! Kırmızı yanaklar gibi yerli türlerimiz de o berbat petshopçu akvaryumlarında sürünmemeli. Farklı tür diye insanları yerli tür ticaretine teşvik etmeyelim.

benim 2 adet iri boyda kaplumbağam var. cinsi ve türü konusunda bilgim yok. bu kaplumbağaları sahiplenmek isteyen olabilir mi acaba diye resimleri ile beraber buraya koyuyorum. ilgilenen olur ise bana ulaşmalarını rica ederim.
Mehmet BALTA 0542-2752014 (istanbul-beşiktaş-ortaköy)

Ekli dosyalar

• CIMG1375.JPG
    CIMG1375.JPG
    136.2 KB · Görüntüleme: 10
  • CIMG1374.JPG
    CIMG1374.JPG
    170.5 KB · Görüntüleme: 10
  • CIMG1377.JPG
    CIMG1377.JPG
    150.2 KB · Görüntüleme: 6
Geri