Cvp: Çocuklarımın Yeni Yaşam Alanı

telefondan yazdığım için resim işini becerememişim.
mailto:/16gh3qx.jpg
mailto:/348292o.jpg
mailto:/8wwcis.jpg
Resimler dün gece ki kurulumdan sonra ısıtıcı ve filtrenin çalıştırıldıktan 10dk sonra çekildi.
Mercan kumu özellikle temizlik konusunda beni hiç yormadı. Forumda yazıları okuduğum arkadaşların çoğu zorluk yaşamış kum yıkama kısmında..
Bugün akşama doğruda ph-metre alacağım ölçümlerimi ve yorumlarımı paylaşırım tekrardan.
Zemin biraz karışık gibi

çok güzel düzenlemede yapmıştık ama su koyma faslında bütün kum taşlarımın üzerine çıktı aslında daha doğal bir ortam oluşturdu ama yinede biraz düzenlemem gerek

Yaklaşık 2-3 gün boş çalıştırmayı planlıyorum, sonrasında ise çocuklarımı yeni yaşam alanlarına geçireceğim.
Teşekkür ederim önerinize uyacağım Emre Bey. Yalnız bir kaç sorum daha olacak
1)Kuru alan sıcaklığını nasıl bir termometre ile ölçebilirim ? yada Nereden temin edebilirim?
2)Diyelim yemlemeyi bu akvaryumda yaptım, (Aslında düşüncem ölüm kabında yemleme yapmak) suyun üstündeki yem artıklarını dip süpürgesiylemi yapacağım yoksa herhangi bir bardak vs. gibi bir aparat yardımıyla yapsam uygun mudur?
3)10-15 günde bir yapacağım 1/3'lük su değişimi için su boşaltma taktikleri nelerdir? ve nasıl yapabilirim?