Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Cok mutluyum

MissSevda

SKF Delisi
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
887
Arkadaslar dun her zamanki gibi sohbete gittim naciye ablam var sohbeti o veriyor. Bizlere umreye gidilecek sizde gelin dedi bende heyecanli heyecanli anneme anlattim aslinda hafta sonu icin milanoya gidecektik. Anne milanoya gitmeyelim umreye gidelim dedim. Tamam dedi dusunmeye gerek yok fiyatida uygundu. 5 martta umreye gidiyorum annemle sohbet ablamla ve sohbet arkadaslarimla cok mutluyum ve heyecanliyim hic aklimda yoktu aslinda ama firsat bu firsat diyip yerimizi ayirttik. Artik 5 mart kolay kolay gelmezde :D ama bir sorunum var cocuklarima kim bakacak :( babama ve kardeslerime guzelce aciklasam yapabilirlermi acaba. 13 gunlugune gidiyorum bu cok onemli ve guzel bir olay. Ins. Guzelce acikladiktan sonra bakimini yaparlar aklimda arkada kalsin istemiyorum. Anlarsiniz 13 gun hep ibadet icinde olacam acaba yedilermi kavga cikardilarmi diye dusunceye kapilmak istemiyorum. Ama cok mutluyum ya
 
Çok sevindim adınıza:) bu kadar istekli olmanızda çok güzel..
 
Çok sevindim canım.Sizin orada olsaydım alıp bakardım aklın kalmazdı.Ailene güven iyice alıştır.O zaman senden daha iyi bakıyorlar :) Umarım bizlere de nasip olur.
 
Arkadaslar tesekkur ederim gercekten kendimi sansli hissediyorum normalde burada 45 yasinda olmam gerekiyordu ama bir kereligine turkiyeden ayarlamislar gencler icin. Cocuklarima gelincede kardesimi simdiden alistiriyorum isikla basladik :D kiz isiga bile karismiyor ya. Dedim 2 hafta sen bakacaksin alistir kendini. Kocaman kabugu soyulmamis karides almistim ondanda vereceksin dedim iiy onudami dedi :D haha
 
ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA. BİZLERE DE ORALARDA ÇOK DUA EDİN BİZ DE GÖRELİM ORALARI İNŞAALLAH. BU ARADA ONLARI ÖNCE ALLAH'A SONRA KARDEŞİNİZE EMANET EDİN HAYIRLISIYLA BIRAKTIĞINIZ GİBİ BULURSUNUZ:)
 
45 yaş kotası saçma. Sonuçta hacca gitmiyorsunuz. Yani hacı olmaya gitmiyorsunuz. Umreye gidiyorsunuz(gitmişsiniz) parası olan umreye gidebilir. Umreye gitmek demek gezmeye ziyarete gitmek demek. :D
 
genç kızları kabul etmediler zaten gidemedik. Sebebi genç kızlar orada da makyaj yapıp süsleniyorlarmış bu nedenden dolayı kaçırma olayları oluyormuş. Ya tümden kapanıp sadece gözlerimiz görünecekmiş yada 45 yaşı bekleyecez. Bunuda çoğu kabul etmedi.
 
doğrudur. Araplardan adam olmaz. Yazık ki oralar onlarınelinde kalmış.

İslamda reform şart. Yoksa tüm müslüman ülkeler bugün olduğu gibi ileride de sürünmeye ve geride kalmaya mahkum olurlar.
 
Geri
Üst