Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Cumartesi temizligi

Kaanbnci

Bronz 1 Üye
mailto:/m12da2.jpg
Bakimlari temizlikleri her seyi tamam
Gereksiz taslar atildi en kisa surede silis kum ve mango kökümü de alicam insallah

Birde bunlari aldigim petshopa dun ugradim
Adama sera marka yem ve mango koku alicagimi soyledim verdigi cevap cok gereksiz olduklari bosuna masraf yapmamam gerektigini soyledi sizce ne yapayim

Adam da o marka yem yoktur o yüzden söylemiştir. İnternetten sipariş ver yemlerini istersen. Mango kökünü de plaka atmaya başlayınca al derim şimdi kullanmaz ztn

Anladım. Burdakilerden cevap bekle onlar daha iyi bilgi verirler mango kullanmadim ne desem yalan olur. Ama yem olarak serra ve tetradan şaşma derim

Cvp: Cumartesi temizligi

Petshoplar birşeyden anlamıyor. Herşey gerekli ama mangoyu kullanma açısından daha ufaklar. Kuru alan niyetine kullanman taştan iyidir ama o ebatlarda zor bulursun. 

Petshoplar sattıkları herşeyi mal olarak görüyorlar. Elinde olsaydı sen sormadan önüne koyardı. Olmadığında gereksiz olmayan herşeyi önüne koyarlar yeterki satış olsun.
Www.juenpetmarket.com  www.mamacı.net veya teleskopakvaryumdan alırsan daha hesaplıya gelir. Ben bu üç firmadan da alım yapıyorum.

Hepsini ayni siteden aliyim ayri ayri kargo parasi olmasini istemiyorum

Sadece yem için değil. Lazım olabilecek malzemelere de bakarsın. Balık bölümüne de bak. Tümüne bak hangisinde uygun ve kargo ücret tabanı düşükse o firmadan al. Zaman zaman indirim yapıyorlar.

Silis kum mango koku bide sera raffy p alicam
Yalniz mango kokunu hangi boydan aliyim M boy dusunuyorum
Birde bu suya damlattiginiz mavi seyden alicam adini unuttum

Metilen mavisi
Hepsiburada.coma da bakabilirsin ben yemlerimi ordan sipariş veriyorum fakat metilen mavisini bulamadım orda

Cvp: RE: Cumartesi temizligi

Dilan1903' Alıntı:
Metilen mavisi
Hepsiburada.coma da bakabilirsin ben yemlerimi ordan sipariş veriyorum fakat metilen mavisini bulamadım orda

gittigidiyor da buldum hepsini toplam 50 lira civarı tutuyor. ama mango kökünü hangi boy alıcagıma karar veremedim

Medium boy olanlar. Ortaboydaki hayvanlara uygun. 8-16 cm arası. Uygun şekilli olması önemli. Altına girebilecekleri gibi bir boşluk olmalı. Aslında görerek alman iyi olurdu. Ankaradaydın diye hatırlıyorum. Kocatepe beğendikte petshop bölümünde kök olacaktı oraya bir bak. Bir de kızılay selanik caddesindeki selanik petshopa bak. Orada görmüştüm bayağı oldu gitmeyeli. Sakarya caddesinin üst tarafı. Yüksel caddesine gelmeden sağ kanatta.

abi ben zaten bütün alısverislerimi selanik caddesindeki deniz petshop dan yapıyorum heralde senin dediğinde onun yanındaki petshop
pazartesi bakarım selanikdeki ve beğendikdekine

Sektörde bir çok işletme olmasına rağmen genelleme yapılmasından mesleğinin gereğini yerine getirenin dahil gocunmayacağı ender sektörlerden biridir herhalde evcil hayvan dükkanı işletmeciliği.Müşteri olarak dahil sana saygı duymayan bir işletmeden bir daha alışveriş yapmamak/yapacakları uyarman verebileceğin en sade cevap olacaktır.

Kök alımlarını bilhassa yerinden gerçekleştirilmesi daha makbule geçer.Zira kökün durumu ve şekli hakkında daha net bir fikir edinilebilir.

Cem'in belirttiği online alışveriş yapabileceğiniz evcil hayvan dükkanı işletmelerine ek olarak;
-Net Akvaryum/Zonguldak
-Evcilal/Adana
-Atakanpetshop/İstanbul
-Okyanuspetshop/İstanbul
-Akvaryem/İzmir

Odontochelys' Alıntı:
Sektörde bir çok işletme olmasına rağmen genelleme yapılmasından mesleğinin gereğini yerine getirenin dahil gocunmayacağı ender sektörlerden biridir herhalde evcil hayvan dükkanı işletmeciliği.Müşteri olarak dahil sana saygı duymayan bir işletmeden bir daha alışveriş yapmamak/yapacakları uyarman verebileceğin en sade cevap olacaktır.

Kök alımlarını bilhassa yerinden gerçekleştirilmesi daha makbule geçer.Zira kökün durumu ve şekli hakkında daha net bir fikir edinilebilir.

Cem'in belirttiği online alışveriş yapabileceğiniz evcil hayvan dükkanı işletmelerine ek olarak;
-Net Akvaryum/Zonguldak
-Evcilal/Adana
-Atakanpetshop/İstanbul
-Okyanuspetshop/İstanbul
-Akvaryem/İzmir

akvaryumum geçici bi akvaryum
2 adet kaplumbağa
ebatlar : 40x30 yükseklik 15cm
tesekkür ederim bilgiler için

Gittigidiyor.com dan alırsan her biri için ayrı kargo parası verirsin çünkü satıcılar farklıdır.

Ben kocatepeden geçen ay şekli ve fiyatı uygun olduğu için bir tane mopani kökü almıştım. 25 tl'ye satıyorlar. Benden sonra uygun kaldı mı bilmiyorum. Yemlerin olduğu standın en alt rafına yığmışlardı.

cem' Alıntı:
Ben kocatepeden geçen ay şekli ve fiyatı uygun olduğu için bir tane mopani kökü almıştım. 25 tl'ye satıyorlar. Benden sonra uygun kaldı mı bilmiyorum. Yemlerin olduğu standın en alt rafına yığmışlardı.

bakarak almak daha mantıklı olucak dediğiniz gibi

Cem Abi nette biraz arastirdimda bazi silis kumlar beyaz bazilari sari renkte. Hangisini almami onerirsin

Sarı olanı orjinal görüntüsü. Çöl kumu havası var. Ve akvaryumda daha güzel duruyor. Beyaz olan kir ve pislik az da olsa sırıtıyor. Yemlerin geneli sarımsı renkte olduğu için tabanda birikmeleri durumunda renk açısından uyum sağlıyor. Vitasand marka al.

Geri