Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

degisik davranis :)

Şelale

SKF Delisi
Hali kaydirmazi yorgan yapti benim buyuk kaplumbagam Deniz :)
bu arada isimlerini degisturdim buyuk olan Deniz ,kucuk kalumbagam ise Lily ldu :)

Ekli dosyalar

• IMG_20130623_125541.jpg
    IMG_20130623_125541.jpg
    116.1 KB · Görüntüleme: 169
Cok akillı ya yorgan gibi örtmüş üstünü üsüdümü yoksa veya maceramı arıyo deniz :D

Cvp: degisik davranis :)

Çok değişik ve şeker bir kapluş :133: Acaba üşüdü mü :D küçük olanda ayrı bi şeker :133: Allah uzun ömür versin :smile:

Usumemistit yahu :) macera ariyo benim Deniz. Lily zaten cok ayri bir kaplus gitgide de Fiona nin bakislarina benziyo :)

Benzesin foruma böyle tatlı kapluşların ihtiyacı var gerçi bütün kapluşlar şeker ama Fiona gülümsüyomuş gibi :133:

Maceracı kapluş benim cicoz dün macera ararken taşları üstüne yıktı sapsik sonra pisman oldu masum masum baktı :D Denize dikkar et macera ararken kendine zarar vermesin cok tatlılar uzun ömürler dilerim sahibinede :$

Kendine zarar verebilecegi bisey koymadm akvaryuma :) cok merakli ya su vantuza hele.. hala vantuzu cikariyo .

Düsmeyi sevdi heralde kerata vantuzu cıkarınca düşüyo hosuna gidiyo demekki ben elime alınca elimden suya atliyo geliyo cırpınıyo bida bida der gibi :D

dip kuytu güvenli yer bulup girmeyi severler. sazan aklı sıra görünmediğini mi sanıyor.

cem abı bılmıyorum ama benı gordugunde bana kosa kosa gelıyo :D belkıde rahat kalmak ıstıyordur kucuk cunku onu kuru alanda rahat vermıyo :D

içinde dolaşıp sırtını oynatıyorsa kaşınmaya da çare bulmuş olabilir sıpa.

dolaşmasıda kaşınmayı geçirici bir olay, kafayı kullanmayı biliyor.

Ha ha çok tatlı çıkmış uzun ömürler dilerim.

Geri