Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Deliricem artık

EverDEbo

Gümüş 5 Üye
Forumdanda yardım aldım heryerden araştırdım bir bilgi yok anlamıyorum sebep ne kaplumbağalarımdan teki gece özellikle çenesini gıcırdatıp suda değişik sesler çıkartıyo ve bunu ortam karanlıkken yani ben uyurken yapıyo uyumamama sebep oluyo ve deliriyorum ağzında bir yara af vs hiçbirşey yok günlerdir bunu yapıyo hiçbir hastalığı yok çünkü belirtisi yok akvaryumda yutucak bişeyde yok napıcam ben delirtiyo beni hayvan

Tepesine, gece lambasi dikseniz?Mavi,yesil koyu ampuller var.

Sadece karanlikta mi yapiyor?Belki de gunduz de var da, diger sesler arasinda kayniyordur.

Bir de degisik ses kismini biraz acar misiniz?

Tum gece surekli yapmasi ilginc

Eğer sağlıkla ilgili bir durum değil ise iletişim kurma amacıyla ilgili bir durum. Senin ilgini bir şekilde çekmek istiyor olabilir. Hayvanları bir süre erken yatır. Uyursa sabaha kadar uyanmaz.

Kuru alanda ısıtmayı söndürdükten sonra kalma isteği var mı ? Çıkarken yada rampada gördün mü ? Özellikle geceleri.

Yorumlar için tesekkürler hayır gayet normal suda uyuyolar dikkat çekmek amaçlı diye düşünüyorum okşayınca boynunu yapmıyo daha gece lambası deniyicem ve erken 9 gibi uyutucam normalde 11 de uyuyolar

21:00 normal uyuma zamanı daha erkene alabilirsen iyi olur.

Geri