Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Deniz kaplumbagasini kurtaralim.

MissSevda

SKF Delisi
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
887
Arkadaslar Costa rica bazi doga parklarini kapatmak istiyor. Kapatirlarsada sonucu Dermochelys coriacea kaplumbagasi için çok kötü biter. Daha henüz yumurtadan çikmamis yavrulari hiç gün yüzü görmezler, artik güvenle kara çikacaklari yerleri kalmaz. Sizde bunu engellemek için bu linki tiklayin ve imzanizi gönderin http://salsa.democracyinaction.org/o/1723/t/6251/petition.jsp?petition_KEY=1278
 
Bilgilendirme için sağ olun Sevda hanım... Sitemizdeki ilk imza Sevda hanımdandı... İkinci imza ise benden geldi...:rolleyes:
 
Ne? Ya o siteye tıklayınca oradan imza veriliyor kapluşlar için...
 
orda 1223 ler falan diyordu a ondan mı bahsediyorsun demiştim hani pekmezin filan karısında yazan
 
Bir imzada benden. Sevda Hn. Bizleri böyle bir faaliyete kattığın için çok teşekkür ederim.
 
Dünyanin en büyük kaplumbaga türü, timsahlardan sonra ise en büyük sürüngenmis. Kabuk boyu 1,6 cme ulasabiliyormus kilosu ise 575 kilodan 900 kiloya kadar ulasabiliyormus. Çok ilginç demek dünyanin en büyük kaplumbagasi bu :( imzamiz ise yaramali. Kapatilmamali !!! :(:(
 
Doğaya ve hayvanlara karşı duyarlı,koruyucu ve seven insanları gördükçe ve tanıdıkça çok mutlu oluyorum.İlgilerinize çok teşekkürler.1277,78,79 sıra numaraları ile desteklenmiştir.
 
Bir tıkla büyük bir şeylere vesile olmabilme hissi bile heyecan verici ve güzel..Bir imza da benden.
 
Geri
Üst