Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Denizli - Küçük kaplumbağamı sahiplendirmek istiyorum

TheNRK

Platin 3 Üye
Kısa bir zaman önce bana hediye olarak gelen kaplumbağamı sahiplendirmek istiyorum.
Çünkü ona 20 litrelik enine bir tankta bakıyorum. Tankda yere yakın(sehpada) olduğundan beni hep üst tarafdan gelirken görüyor. Genelde kaplumbağalarımız bizi akvaryumlarımızın camlarının yan taraflarından görür(Akvaryumlarımızın yüksekliği uzun olduğu için). Bu sayede daha az korkarlar ama bu ufaklık tüm gün ürkek, onun tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum fakat özgürce yüzemeyip kuru alanın altındaki alana sığınıyor.(Tabi tamamen bir özgürlükden bahsetmiyorum, bir kaplumbağa akvaryumda ne kadar özgür olabilirki?)
Denizlide yaşadığımdan onu ancak denizli içindeki birine verebilirim. Gerçekden ona iyi bakabilecek birileri varsa seve seve sahiplendiririm.

Cvp: Denizli - Küçük kaplumbağamı sahiplendirmek istiyorum

Ben de denizlideyim. Kaplumbağanın boyutuna göre talip olabilirim. Eğer numaranı yazarsan mesaj atarım

Eski hesabım bir türlü açılmadığından ( Yeni şifre istedim gelmedi) yeni hesap açdım. Yeni akvaryum aldım ve ortadan ikiye böleceğim. Bir tarafa bıcırık diğer tarafa abdulkerim. Yani vazgeçdim, iyi günler :)

Host problemleri sebebiyle Son 4 aylık döneme ait kayıtlar kaydedilmediği için bu dönem içi giriş yapanların kayıtları silindi. Yeniden kayıt gerekiyor

Geri