Arkadalar bu deri hastaliklarindan bir kurtulamadim tam kurtulduk dedik michelangelo da baska bir yara cikti ben pek anlam veremedim bu yaraya bu aralar deri degisimde bundan olmus olabilir mi ?
Sudayken cektigim fotograflar (hayvan kuru alanda bir sure durduktan sonra yarada bir kahverengilesme oldu fakat akvaryumdan cikartinca cektigim fotograflarda boyle bir durum goremedim)
mailto:/5vrn7p.jpg
mailto:/345bnlu.jpg
mailto:/rjf80i.jpg
Disaridayken cektigim resimler
mailto:/11reivn.jpg
mailto:/1zxbj1j.jpg
Buda kafasina denk hizadaki kabugun ust kismi garip sekiller var bundan kaynaklanmis olabilir mi ? Elimle dokundum keskin degil
mailto:/2mneo76.jpg
Konuyu dagitmis olmiyim ama gorunce dayanamadim gozunun onundeki yemi yemeyip michelangelonun yemine giden zeytin
mailto:/1g14ya.jpg
Buda yemi gorunce sabredemeyip kuru alan rampasindan yemlere saldiran limon olur bikac taneyi kapmayida basardi
mailto:/30ccenr.jpg
Sudayken cektigim fotograflar (hayvan kuru alanda bir sure durduktan sonra yarada bir kahverengilesme oldu fakat akvaryumdan cikartinca cektigim fotograflarda boyle bir durum goremedim)
mailto:/5vrn7p.jpg
mailto:/345bnlu.jpg
mailto:/rjf80i.jpg
Disaridayken cektigim resimler
mailto:/11reivn.jpg
mailto:/1zxbj1j.jpg
Buda kafasina denk hizadaki kabugun ust kismi garip sekiller var bundan kaynaklanmis olabilir mi ? Elimle dokundum keskin degil
mailto:/2mneo76.jpg
Konuyu dagitmis olmiyim ama gorunce dayanamadim gozunun onundeki yemi yemeyip michelangelonun yemine giden zeytin
mailto:/1g14ya.jpg
Buda yemi gorunce sabredemeyip kuru alan rampasindan yemlere saldiran limon olur bikac taneyi kapmayida basardi
mailto:/30ccenr.jpg