amir.mennan
As 5 Üye
arkadaslar devit 3 nasıl kullanılır. yememi damlatıcam yoksa suyamı yoksa kabuğamı ? kaplumbağalarım ortalama 5 cm
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!turtefun' Alıntı:Ben direk agzına damlatıyodum acaba yanlıs birsey mi ?
Benim canlı habire sırtını surtuyor sanırım kabuk değiştirecek ancak kalkan bir plaka görmedim kabuga dvt3 uygulamasını haftada 1 yapmamda sakınca olurmu? 2. Sorum kabuk değişimi dışında kabuga dvit 3 surmenin bir sakıncası varmidir çünkü kabuga bir renk bir canlılık katıyorAEK' Alıntı:Uygulamaları şu şekilde yapabilirsiniz.
1- Normal şartlarda haftada bir yem ile bir damla verin. Ayda bir alt ve üst kabuğa (derisine gelmeyecek) birer damla sürüp ısıtıcılı kuru bir yerde 10-15 dk bekletip kullanabilirsiniz.
2- Eğer kabuk yumuşaması varsa iki uygulamayı da 10 gün süre ile her gün uygulayın. Faydasını gördüm. 15 günde hafif yumuşayan kabuk kendine geldi. Ayrıca kabuk değişimini çok güzel gerçekleştirdi.
3- Eğer kabuk değişmi varsa kabuğa sürdüğünüz süreyi haftada bir yada beş günde bire çekin.