Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dibe çökenler

bk6912

Gümüş 2 Üye
dışkı ve yem kalıntıları için ne öneriyosunuz onlar suda süzülmezse arıtıcıya yapışmıyo nedir çözüm ? dip çekim aletim yok

Dip çekimi yapılmalı. Birde su sirkülasyonu uygun sağlanıyor mu? Yani filtre gücü yeterli mi ve konumlandırması doğru mu?
Ayrıca yem artığı aslında olmamalı. Yemedikleri yemleri geri almak gerekir. Kafa hacmi aşılmadımı aslında yem artıracak hayvanlar değiller.

Dip çekim hortumu pet shoplar da satılıyor . 7,5 yada 10 tl civari . Pompalı oluyorlar . Sorarsanız kullanımı anlatırlar .

Cvp: dibe çökenler

veya 2metrelik hortum alıp kullanabilirsin ama sürekli bir taraftan emme durumu olacağı için su yutma riski var.

yemde belli bir oranı aşmazsan yaptıkları dışkıları da yiyecekleri için fazla bir pislik kalmıyor. filtre içine pislikleri çeker bir tek büyük deri parçaları dış kısma yapışır. iç filtrede altına maşrapa yerleştirdikten sonra su içinde sünger haznesi söküldükten sonra motorun fişi çekilip hazne maşrapa içinde sudan yavaşça çıkarılırsa akvaryuma pislik geçmez.

Cvp: dibe çökenler

yem değillermiş zaten ya bana öyle gelmiş :))) ne atsam havada kapıyolar
teşekkürler ilginz için

Geri