Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dis filtre kurulumu

Cvp: dis filtre kurulumu

AEK' Alıntı:
Dolphin C-500 Dış Filtre bence bu akvaryuma daha uygun. Değişim yaparlarsa çok iyi olur.

Dolpin c 500 ü 100 litre de kullanıyorum Emre ben.
45 litrede kasırga olur.

Arkadaslar almis oldugum dis filtreyi suan kullanmamaya karar verdim. Artik daha buyuk bir.akvaryuma gectigimde kullanacagim.Bunun yerine su seviyesini selale filtrenin cikis yerine kadar yukseltip kullanmayi dusunuyorum. Selale filtre konusunda benim 45 litrelik akvaryuma en uygun filtre hangisidir ve selale filtre kullandigimda ne kadar siklikla su.degisimi yapmam gerekir.

Dün aldığım dış filtreyi tavsiyeleriniz üzerine bugün iade ettim, sağolsunlar paramı geri ödediler. Şimdi bir sorum var, şelale filtremin debisinin kaç litre olması gerekiyor akvaryumum için. Sanırım atman hf400 fazla gelicek. Kaçlık almam gerekiyor ve marka olarak ne önerirsiniz.

Atman-HF 300 işinizi görür veya şelalenin su akan yerine sünger koyun suyu emer ve sıçratmaz
mailto:/urun_detay.aspx?kat=241&urn=5801

akvaryumun dibinde silis kum var suan bu kumuda çekermi bi onlem almalımıyım bu konuda

Kumu çekmez kum zaten ağır olduğundan. Su seviyesini yükselttiniz mi hocam_?

en tepeye kadar su dolu suan. Mukavvadan koruma yapıp yanlara bantladım kaçmasın diye. bir sorun görünmüyor şimdilik. bu filtrenin içine malzeme koymak gereklimi sünger vs. ve bu malzemeleri nerden temin edebilirim.

Silis kum ağır olduğu için kaplumbağa eşelemesi yüzünden havalananlar haricinde içine çekemez.

Şelale filtre az malzeme aldığı için alan kısıtlı. İçinde süngeri vardır. Biraz alta zeolit ve üste karbon koymanız iyi olur. Arayada elyaf ekleyebilirsiniz. Sünger en altta kalabilir.

Geri