Arkadaşlar merhaba, yeni akvaryumumu (250 lt) kuralı 1,5 ay oldu ama ancak dış filtre için bütçemi ayarlayabildim. iç filtre kullandım bu 1 ay. Dış filtre ile ilgili hiçbir fikrim yoktu. Forumda ilgili birkaç konu okudum ve tetratec ex 1200 almaya karar verdim. Doğru bir karar mıdır sizce? Juenpet marketten kargo yoluyla alsam bir sorun olur mu? Filtrenin içinden çıkan malzemeler dışında ek malzeme almalı mıyım ilk etapta? Ayrıca aşağıdaki linkte bahsedilen , elektrik kesilince hidrojen sülfit oluşumu durumu beni biraz endişelendirdi. Dış filtreyi ilk defa kullanacak biri olarak dikkat etmem gereken başka durumlar var mı? ilk kullanımdan önce temizlik musluk suyuyla mı yapılıyor? kafamda çok büyüttüm bu işi sanırım :smile:
mailto:/forum/Konu-dis-filtreler-hakkinda.html
ayrıca Emre Bey'in önerdiği test kitlerinden aldım , su değerlerim iyi çıktı, iç filtrenin de bakteri olaylarında işe yaradığını mı gösteriyor bu? aslında bir sürü soru var kafamda, burada kesiyorum :smile:
Paylaşılan tüm yararlı bilgiler için herkese gerçekten teşekkür ederim. (özellikle Emre Bey(AEK) ve Cem Bey’e)
mailto:/forum/Konu-dis-filtreler-hakkinda.html
ayrıca Emre Bey'in önerdiği test kitlerinden aldım , su değerlerim iyi çıktı, iç filtrenin de bakteri olaylarında işe yaradığını mı gösteriyor bu? aslında bir sürü soru var kafamda, burada kesiyorum :smile:
Paylaşılan tüm yararlı bilgiler için herkese gerçekten teşekkür ederim. (özellikle Emre Bey(AEK) ve Cem Bey’e)