Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dış filtre

emrsr52

Bronz 1 Üye
130 litrelik bir akvaryumum var. En iyi dış filtreden almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Alabilecegin en iyi dis filtre
mailto:/evcil-hayvan-petshop/eheim-classic-2213-02-dis-ucretsiz-kargo-kampan-84164167

Cvp: dış filtre

veya bunu alabilirsin. mailto:/evcil-hayvan-petshop/tetratec-700-disfiltre-sok-fiyat-ucretsiz-kargo-85836832

mailto:/?urun-177-tetratec-new-model-akvaryum-dis-filtre-ex-600-l-h--full-dolu----4-hediye-birden
bu nasıldır acaba hediyeleride cazip geliyor?

dış filtre dipteki pislikleri temizleyebiliyor mu acaba?

emre en başta filtre sirkülasyon açısından zayıf kalır. bu da iyi çekim yapmayı ve extra koyacağın malzemenin yoğunluğunu görünce motorunu zorlayacaktır. 700 daha uygun

roxin 300 W bu 300 lt'lik akvaryuma göre sana fazla gelir.

hava motoruna ve biotopola gerek yok. işine yaramaz

yemleme makinesi pul balık yemine göre dizaynlı o balık olayını düşünmüyorsan hiç işine yaramaz.

dipteki pisliği hayvanlar hareket edip (eşeleyip) havaya kaldırdıkça filtre çeker. yoksa dipte sabit duran kiri ne iç, ne dış filtre temizlemez.

Ben bir 96 lt akvaryumda 2215 kullanıyorum ve çok memnunum. 2213 de bu hacimler için uygun. Diğer bir 96 lt akvaryumda ex600 kullanıyorum. Ex700 alsam daha iyi olurdu. Eheim almak en iyisi ama imkan ona yetmezse tetra alınabilir.

başkalarının akvaryumuna bakıyorum dipleri ter temiz benimkinde pislikler yüzüyor. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Tam işime yarayan filtre hangisini alayım son olarak soruyorum.

Filtre suyu ve suyun icindeki pislikleri aritir suyu temizler dipteki pislikleri temizlemek icin dip cekimi yapmalisin hicbir filtre yerdeki pislikleri temizlemez cem abi de belirtmis

Geri