Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dış filtre

mertcanerdinc

Taç 2 Üye
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak . 70*45*35 ölçülerindeki bir akvaryuma nasil bir dis filtre olur . Ve bu akvaryumu alirken kac litre oldugunu soylemediler . Sizce kac litredir ?

Belki yanlis yazmis olabilirim . Uzun kenar 70 , yukseklik 45 , eni ise 35 cm

Cvp: Dış filtre

Akvaryumun 110 litre kapasiteli. Doldurduğun suyun yüksekliğine göre litre değişiklik gösterir. Sanırım net 100 litre kullanabilceksin. Doş filtre olarak hala kullanmakta olduğum Jebo 839 'u önerebilirim. Fiyat olarakta diğer dış filtrelere göre uygun ve performansı da çok iyi.

Bu arada turtle bank işini ne yaptın Mert ?

Turtle bank i ni alicam bana yaklasik 10 gun musade et :) filtrenin fiyati ne kadar ?

Pekala müsade senindir. Ben 100 liraya almıştım 2 ay önce. İnternet satışlarında daha uygun fiyatlara bulabilirsin.

mertcan akvaryumda 100 lt'yi aşamayacaksın. onun için max. 100 lt kapasiteli olacak ürünlere bak.bunun içinde alacağın dış filtrede pahalıya ve en kaliteye kaçma orta sınıf bir mal işini görür.

ileri de geçiş yapma durumun olursa ucuz kurtarırsın.

Ben 200 lt kapasitenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Gerçi akvaryum büyüyünce gene daha büyük gerekecek. Hayvanlarda çok ufak değil sanırım. Aslında akvaryum ve filtre beraber bir değişim daha iyi olabilir. Yada hiç dış filtre almayıp iç filtre ile bu sürede devam edilebilir.

Geri