Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dişi kaplumbağamın alt kabuk sorunu

asi kız

Bordo Bereli
iyi günler 2 gündür en büyük dişimin alt kabuğunda kırmızı kılcal damar gibi bir şey var incecik böyle kırmızı çizgi desem çizgi değil dikkatli bakınca belli oluyor nedir aceba?

Cvp: dişi kaplumbağamın alt kabuk sorunu

o hayvanın büyüdüğünün göstergesi. kabuğa kılcal damarlar kan pompalıyor. griye çalan pembelik üşüme belirtisi biraz daha açık pembe gelişme belirtisidir.

abi pembelik felan hiçbişi yok kabuk normal renginde ama kırmızı kılcal damar gibi bişi var?daha önce hiç görmeidim için böyle bişi garibime gitti bir bilene sorayı mdedim

o gelişmesinden kaynaklı. soğuk ortamda kılcal damarlar büzüşür. uygun ortamda genişler. gördüğün odur.

dikkatimi çekti birden kabuklarını inceliyordum da hepsi kalkmış kenarlarından ama orda o kırmızı damar gibi şeyi görünce korkdum damarlarımı patladı diye?

Geri