Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dişikaplumbagam dişsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asi kız

Bordo Bereli
iyi gunler.benim dişi kaplumbagam dişsizi dogal ortama birakmak zorundayim.bilen biliyor kaplumbagami cok yabani bebekken almistim besledim buyuttum ama ilk geldiginden beri cok yabani cok saldirgan .aceba irmak veya dereye uyumsaglayabilirmi? babamin balik tuttugu bi yer var orda bir suru yabani su kaplumbagasi gordum res.onlarin yanina koycam.nezman koymaliyim kişin kalabilirmi?orasi cok yesilikk ve bol balik var????erkeklerle ve bebeklerle yaşiyamiyor.cem abi birak demişti ama kiyamamistim şimdi mecburum cunku cok saldirgan diger kaplumbagalarimi yaralamis kuyruklarindan.gayet saglikli bi dişi.
https://hizliresim.com/pW6ojr
sahiplendirmeyi denedim ama kimse istemiyor yabani oldugu icin.

O saldırganlık biraz akvaryum darlığından. Dişilerin saldırganlığı genelde bu sebeptendir.

Dediğin yerde gerçekten res var ise şimdiden oraya bırak ki kendini adapte edip kışa hazırlığını yapsın. Yada ayrı sistem kuracaksın.

Cvp: dişikaplumbagam dişsiz

abi yeni sistem kurabilcek yerim yok ailevi sorunlardan dolayi.suan 80*43*23cm lik akvaryumdalar 3kaplumbaga ama yinede saldirganligi gecmedi.bebekliginden beri oyle.abi birsuru var hemde yavru genc yetiskin tek korkum orda sazan turna ve arada alabalik oluyor.avlanmaya gelenlerden bzilari ag atiyor.kaplumbaga aga takilirsa diye tedirginim sadece.cunku gecen yaz gordum yakaladilar ama birakmadilar kaplumbagayi.

O akvaryum tek kaplumbağa için. Göl konusunda birşey olmaz ya da olur diyemem.

hayvani ozgur birakayim derken ölumune sebep olmayayimdiye sordum abi.heryer yani bahsettim yer yesillik,balik cok kaplumbaga yilan yengecde cok.rahat yasar akvaryumda kavga etmekdense ama iste avcilârin elineduserse tek korkum o????

O da onun kaderi yapacak birşey yok. Ortam güzelmiş. Aç kalmaz.

abi ismini verebilirdim ama burdan simdi gorenler kaplumbagalari avlamaya calisirlar diye o yeri ismini veremiyorum.sana mesaj atabilsem ismini yeri sen bilirsin aslinda????herdaim balik cok hic ackalmaz hemde rahat rahat yuzer gezer .

Yok gerek yok söylemene dediğin gibi ise ortal iyi koşullarda. Res de var demişsin olmasaydı koyma derdim.

genc yavru yetiskin birsuruler hemde abi????

abi konuyu rica etsem kapatabilir misin lutfen?gittim birakmaya ama kiyamadim icin geri getirdim 1ay once.babam balik tutmaya gittiginde gittim ama yapamadim birakamadim.suaň dişsiz(disi) bizimle...sana zahmet olcak ama kapatirsan cok makbule gecer????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri