Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dışkısını yedi

goker3

Bronz 4 Üye
Katılım
9 Şub 2009
Mesajlar
52
Her zamanki gibi sabah yemlenmesini yapıyordum.Bu sefer biraz fazla acıkmış sanırım.İlk stick yemi yemişti ki o heyecanla dipteki dışkısını gördü onu içindeki o heyecanla yedi heralde stick yeme benzetti.Sizce bir sorun olurmu?Açıkcası endişeleniyorum.Birde hazır konu açmışken yazmak istiyorum 1 yaşından sonra otçul ağırlıklı beslenemsi gerekiyormuş bunun için sera raffy vital kullanmak istiyorum.Ana yemi raffy p yi kesmeyeceğim karides kurtçuk kısacası sera raffy ı yerine raffy vital vermek istiyorum.Gerekli meyve ve sebzeleri kesmeyeceğim orasını yazmak bile istiyorum:)
 
RE: Dışkısını yedi

Bu turler hep diskilarini yer. Goze carpacak sekilde duruyorsa tabanda bence onu hemen siz alin hem sanip yiyorlar oyle. Bendede oyle olmustu bir kac kere agzina aldi yem olmadigini gorunce tukurdu.
 
Çok zararlı değil ama yararlı da değil onun dışkısı... Tabi ki vitali kullanabilirsiniz...
 
dışkı yeme problemikaplumbağalar gibi bir çok hayvanda var..bunun nedeni vücudunda yeterli mineral ve vitamin in olmaması..bunu yok etmek adına yapacağınız şey sebze meyve yi aşırıya kaçmadan vererek vücuttaki vitamini dengelemek..haşlanmış tavuk etiylede proteini...aslında kalitelide yemler veriyormuşsunuz ama biz onların doğasına karışamayız sadece yardım ederizz..bizim vereceklerimizle besleneceği için iyi kapluşlar:)
 
Geri
Üst