Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dolphin ısıtıcı?

xshekil09

Yeni Üye
arkadaslar bugun dolphin marka bi ısıtıcı aldım 50 w sizce nasıl verimlimidir eger degilse en ıyı verim alabılecegım ısıtıcı tavsıye edermısınız

Cvp: dolphin ısıtıcı?

50w bunu taşır ama ilerde daha büyütürüm derseniz 100w alın temiz olsun.

Bu arada akvaryumdaki renkli taşlar salınım yapabilir, çıkarmanızı tavsiye ederim. Su seviyesinide yükseltebilirseniz bir süre rahat ederler.

emreye katılıyorum. bunun yanında ısıtıcı belli bir zaman içinde buharlaşma yaparak suyun azalmasına da sebep veriyor. mümkün olan derinlikte tutarsanız iyi olur. hava teması camının çatlamasına neden oluyor. sonrası elektrikli sandalye.

arkadaslar ısıtıcı kaç saatır calısıyor ama su derecesı aynı soguk:S

ben ısıtıcımı ilk aldığımda nerdeyse 1 günde ısıttı ve istediğim dereceyi verdi normaldir :D

evi içinde durup kuru olan elinizi suya soktuğunuzda anlaşılmıyor. elinizi normal su ile yıkayıp öyle daldırın sıcaklığı hissedersiniz. tabi bunu yanında su hacminiz çoksa o da geç ısınmasına neden olur. elinizi ısıtıcının ızgara kısmına değdirin ısı geliyorsa sorun yok. ısıtıcı da watt yüksekliği de çabuk ısınmasına etken.

Geri