Plutonamos
Bronz 5 Üye
Normalde yeşil bir yem ve gammarus karışık besliyordum ama diğer yem bitti be bir haftaya yakın jbl gammarusla beslediğim için ufak bir akvaryumu daha var ona alarak beslemeyi denedim çünkü birkac güne değiştirmem gerekiyordu suyu kirlettiği için. Isıtıcısı, ısı lambası ve 45-55gibi bir şeydi sanırım ölçülü akvaryumu var. Isıtıcı termostatlı ama akvaryumun termometresini ankaradaa unuttuğum için bir süredir sıcaklığını hassas kontrol edemiyorum. Sıcaklıkla ilgili olabileceği için az önce 30a aldim biraz böyle kalsın 28e düşüreceğim. Yaklaşık 7gundur hiçbir şey yemiyor. Odasını da değiştirdim önceki oda biraz daha serindi. Şu an kısa kolluyla durulabilecek durumda bulunduğu oda. Bu odaya alalı 2 gün filan oldu. Fakat hiçbir şekilde 7gundur bir şey yediremiyorum. Başta bir iki günlük yememeyi yadırgamadım ama şu an korkuyorum. Bir süre sadece gammarus verdim ya da sıcaklık düşük ve hastalandı mi bilmiyorum.
Hareketleri de azaldı, 3yasina yaklaştı. Kabuk boyu 8-9cm civarında.
Önceki kaldığı oda serin belki su sıcaklığında düştü işi lambasını yakınca kuru alana çıkıyordu öyle öyle akciğer enfeksiyonu filan mı oldu diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım. Nasıl yemesini sağlayabilirim.?
Hareketleri de azaldı, 3yasina yaklaştı. Kabuk boyu 8-9cm civarında.
Önceki kaldığı oda serin belki su sıcaklığında düştü işi lambasını yakınca kuru alana çıkıyordu öyle öyle akciğer enfeksiyonu filan mı oldu diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım. Nasıl yemesini sağlayabilirim.?