Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dünden beri benden korkuyor

ozge35

Gümüş 1 Üye
Arkadaşlar kaplumbağam benden korkmazdı hep elimden yerdi yemi.beni gördüğünde çırpınıp yem isteyen hayvan dün akşamdan beri aniden kafasını suya sokuyor, beni gördüğünde irkiliyor, yüzüme bile bakmıyor. Elimden yem yedi yine ama eskisi gibi değildi yerken sanki biraz tedirgindi. Onu akvaryumundan dışarı da çıkartmıyorum. Biraz komik gelebilir ama dün yem verirken yanlışlıkla elim kafasına çarptı elimden verirken ve o andan beri böyle davrandığını düşünüyorum. Ne yapmam gerekir şu an. Bu normal bir davranış mı ?

Evet gayet normal benim Lilly de arada öyle oluyor arada içine çekiliyor biyere bakıp kitleniyor camdan dikkatini çekmeye çalışsam bile bakmıyor durup dururken benden korkup saklanmaya çalışıyor düzelir endişelenmeyin neden yapıyorlar bilmiyorum ama yapıyorlar. : )

Cvp: Dünden beri benden korkuyor

Teşekkür ederim :) ben de anlam verememiştim. Çünkü önceden yaptığı bir şey değildi. Anormal bi durum değilse sorun yok o zaman :)

Temas tedirgin olmasına sebep olmuştur. Bir süre sonra düzelir.

olivia da bana yapmisti ayni seyi :) surekli elimden beslenmesine ve hatta cok şımarık olmasına ragmen 4 gün boyunca trip attı bana :)))) beni görunce ilk buldugu yere kafani sokuyr ben gidinceye kadar kıpırdamıyordu. Sebebini anlamadım ama artık barıştık :)

bunlar normal davranış kısa sürede kendine gelecektir. ben 40 güne yakın uzak kalmıştım. hayvanlar yabanileşmişti. sanki yeni almış gibi baştan başladım şimdi normal düzene girdiler. tedirginlik kısa sürede atlattıkları bir durum. sorun yok.

Geri