Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Durumları Hakkında

annie

Elmas 3 Üye
Arkadaşıma ait kaplumbağalara bugün bir arkadaş daha katıldı.Bir petshopta balıkların bulunduğu bir akvaryumda barındırılıyormuş.Sanırım daha önceki sahibi bakamadığı için petshopa vermiş petshopta bilinçsiz malum kurtulmaya çalışıyormuş.Bugün kaplumbağa petshoptan alındı.Fotoğraflarını ekliyorum sağlık durumu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kabuk boyu 10cmmailto:/a5lQM4.jpgmailto:/Oqv674.jpgmailto:/vE6254.jpgmailto:/0qR6nY.jpg

Cvp: Durumları Hakkında

göz ve kulaklar sağlam. kabukta iyi gözüküyor ama üst bağaya bir tuz diş fırçası uygulaması yap bir kez. beyaz noktalar gitsin.biraz plakada mevcut onlar zamanla atılır. kafası kırmızı beneklilerden ve erkek. uvb yoksa devit damla ver hayvana.

Anladım Cem abi bende öyle düşünüyodum ama özellikle gözler dikkatimi çekti biraz dediklerini uygulayıcam teşekkürler :)

elinde genta varsa gözlerine damlatabilirsin zararı olmaz. için rahat etsin. yoksa da gerek yok.

Kaplumbağa malesef ölmüş Cem abi sabah uyuyor sanmış hareket etmeyince veterinere götürmüş doğrulamışlar.Daha önce ne çekti kim bilir.

dışta birşey gözükmüyor. o zaman iç organlardan kaynaklı bir durumdan ölmüştür yazık olmuş. güzel hayvanmış. yanlış beslenme, hastalık veya parazit kaynaklı bir durumdan kaynaklanmış olabilir.

Bende aynı şekilde düşünüyorum abi petshopta nasıl bakıldıysa artık..

arkadaşının başı sağolsun kadir :(

Geri