Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

durumları nasıl ?

pretty

Altın 5 Üye
4 tane kaplumbağamın resımlerı. Nasıl iyiler mi? Büyügü(Eşek) pembelesme mı var ?

mailto:/2w5q6j9.jpg

mailto:/2j18qj4.jpg

mailto:/2ikzc7b.jpg

mailto:/2ms3sjm.jpg

Cvp: durumları nasıl ?

Gizem güzel görünüyorlar, bağalar iyice aralanmış, Mango kökün var mı? Katmanları atmaları lazım. Büyüdükleri için pembeleşeme normal bence. ^^

4. Resimdeki kaplumbağanın arka kabuk parçaları farklı genetik sanırım değil mi? Ayrıca kabuk sorunu olan da aynı kapluş galiba büyümüyor dediğin.

evet 4. olan minnacık kalan kapluşum . sevindim bi sıkıntıları yoksa. hepsı bırbırınden farklı kabuk , huy , iştah :t65y:

Evet kabuk sekli diğerlerine gore cok cok farklı . cüce kaplumbalar cok gordum. oyle olsun ıstemıyorum :'(

Hepside çok şeker :D Benim bakış açımla katmanlar la beraber normal görünüyorlar uzman gözüyle de bir sorun yoktur umarım. :rolleyes:

Bakım şartları ile beraber büyür diye düşünüyorum, Sonuçta büyümek istemiş katmalar oluşturmuş atamamış :smile:

Sağlıklı uzun ömürler dilerim

tesekkur ederım. büyümesi temennım ^^

güzel gözüküyorlar 3. resimdekinde kulakta şişlik yok değil mi ?

Cem sanırım boyun derisi katlanıp öyle görülmüş, ilk başta ben de şüphelendim ama deri katlanıp şişkinlik yaratmış gibi.

suan kendımde baktım hıcbır sıslık vs yok

Maşallah gayet iyiler. Sayı fazla olunca iş biraz zorlaşır ama uygun yerdelerse en azından sağlıklı büyürler.

Akvaryum cok kucuktu sanirim minimum 500 litrelik bir akvaryum gerekiyor bunlar icin

şuan küçükler aksine şuan iyi . ilerde hallederiz biliyorum . ogrenciyim ve yurtta akvaryumum.5oo litre olmaz zorunda ötesi ev olsa neyse :)

Büyüdükleri zaman mecbur olacak yada sahiplendirme yoluyla vericeksiniz :)

Büyüdükleri değil, seneye kışın iş değişecek Gizem. O zaman eve çıkman gerekir. İlk aldığında sayı bu kadar çok muydu Gizem?

yurtta bu kadarına dahi tolerans tanımaları enterasan. 500 litreliği koyacak yer bulamazsın. birde adamları içeri sokmazlar. ya eve kurup orada bırakacaksın yada eve çıkacaksın ama bunlar zor işler.

emre seneye kiş değişecekse isler napim yapicam bisiler . ve sahiplendirme diye bisey yok kendimden baskasina güvenmiyorum . bide yurtta aynen cem odama giren yok karisamazlar.kilitleyip gidiyoruz , yurtta bunu yapmak birazda sana kaliyo yaptim oldu:)

Odana girilmemesi çok iyi Gizem. Zaten hayvanları bırakamazsın. Zamanı gelince gekrar eve çıkarsan akvryum alınca gece eve sokarsın. Zaten sorun çıkaracakları boyda olmaz gene.

ben aşiri bağliyim . kendi rahatimi bozarim ama bi şekilde gerekli neyse yaparim silinti değil :) yeterli buyusunler saglkli olsunlar

Geri