Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Eheim 2217 filtre çalıştırma ???

Cvp: Eheim 2217 filtre çalıştırma ???

Neyse kardesim. Sen gule gule kullan. Bende eve gecince calistiricam bugun. Insallah beceririm. Bide bisey sorcam plastik olan parcalara hortumlari direk mi gecirdin. Herhangi bi birlestirici parca ciktimi kutudan.

banyoterligi' Alıntı:
Dalga geçmicekseniz itiraf edicem. Ben hala anlayamadım? Sormayada utandım :D

Selim abi, bence sende yanlışlık olmasın? Hayır inatla söylüyorum inanmıyosun gibi bende fotoğrafını çektim artık :D

:D :D
Mert onu suyun cikis yada emis hortumuna fazladan yon verebilmek bukmek icin kullaniyorsun :) Cok ihtiyacin yok yani senin o parcalara. Yer sikintisi ceken suyu baska yone vermek isteyenler icin hortuma ek parca gibi birsey.

http://www.petburada.com/?urun-5902-EHEIM-2217-Classic-Dis-Filtre-Musluklu.html

Ben buradan aldım. Fiyatı 411 tl. Ama bana özel bir indirim uyguladıkları için -önceki kampanya olayı- 240 tl ye aldım. Eheim classic 2217-02 modeli. Dolu.

Ayrıyetten elimle birleştirdim. Setup larda da nette öyle yapıyorlar. Filtreler ikimize de hayırlı olsun şimdiden.

Anladım ecem valla neler yaptım onla hortumları zorladım da allahtan dayandılar :D Teşekkürler tekrardan hepinize :)

Geri