Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!12 cm olarak ölçtüm şuanSürekli protein ile beslemek sağlıklı değildir. Hayvan gut hastalığına yakalanır. Yemlerin içeriklerindeki mineral ve vitaminler hayvanın gerekli ihtiyaçlarını karşılarlar.
Kabuk boyu kaç cm?
gut olmuşmudur ya da baska bir hastalıkSürekli protein ile beslemek sağlıklı değildir. Hayvan gut hastalığına yakalanır. Yemlerin içeriklerindeki mineral ve vitaminler hayvanın gerekli ihtiyaçlarını karşılarlar.
Kabuk boyu kaç cm?
dajana bide tropical kesin üsttekilerdende bir tane mi alıyım birde ne kadar vereyimYüzme yada yürümede aksama, zorlanarak ayak oynatma yoksa hayvan gut değildir. Yürümeden fazla dinlenme ihtiyacı hissederler, hareketleri kısıtlanır.
12 cm kabuk boyunda ise hayvan dişi.
8 cm üstü olduğu için günde bir öğün vereceksiniz.
Yem olarak tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemlerin birini.
Dajana gammarus sticks ve tropical biorept W yemleri alın.
bakabilirmisiniz acil kaplumbağam yüksek ihtimalle gut suyunu temizledim ger koydum ve baloncuk çıkarttı 1 dakika hareketsiz kaldı sonra hareket etti çok korktum lütfen baksbilirmisiniz nasıl tedavi olurAhm yada reptomin birini alın. Günlük tek öğün kafa hacmi kadar. Göz kararı ayarlayamazsanız bir fazla verin.
Tabanda silis kum yoksa vitasand pro 78 marka sarı silis kum alın.
şuan koyduğum çok sıcak değil normal elini koysan ne üşür ne pişer ılıkSu sıcak mıydı yoksa uygun ısıda mı koydunuz?
yemek yiyorHayvanda hareketsizlik , iştahsızlık gibi sorunlar var mı?
Zorlanarak hareket etme , yürüme yoksa hayvan gut değildir Cem Bey'in söylediği yemlerden alın.
1 dakika boyuncu hareketsiz kalmasının sebebi nedir elledim dokundum hiç hareket etmedi sanki taş kesildiZorlanarak hareket etme , yürüme yoksa hayvan gut değildir Cem Bey'in söylediği yemlerden alın.
bacağı böyleZorlanarak hareket etme , yürüme yoksa hayvan gut değildir Cem Bey'in söylediği yemlerden alın.
veterinere gittik çiğ canlı fark etmez bu etçil verin dediBir sorun yok bacakta ama yem harici mümkün olduğunca et vermeyin.
Hayvana dokunduğunuzda korktuğu için tepki vermemiş olabilir.