Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ekipman

caglahal

Yeni Üye
yavru su kaplımbağam için akvaryum,ısıtıcı,lamba ve filtre almayı düşünüyorum alacağım şeyleri,akvaryum boyutu,litre bilgisi marka veya fiyat bilmiyorum,yardımcı olur musunuz,hasta,ısıtıcısı ve akvaryumu yok,ölüm fanusu dediğimiz şeyde şimdilik,onu bundan kurtarmak istiyorum,param da sınırlı,yardım ederseniz çok sevinirim🥺✨

Akvaryumu camcıya yaptırın yada hazır alacaksınız. En az 40 litre olacak 80-100-150 litre ne kadar büyük alırsan o kadar uzun gider.
Kuru alanı kendin yapacaksın. Bu konuda önerkler mevcut.

Akvaryuma bütçeniz yoksa gıda saklama kabı da olur. 60-80-120litre kaplar mevcut. İnternet fiyatı pahalı çarşıda çok daha ucuz.

Akvaryum hacmini belirleyin ona göre su ııstıcı önerelim.
Bunu alırsanız her türlü yuvada kullanabilirsiniz.

Lambayı hemen alın. Metal çanaklı masa lambası ve 42watt halojen ampulu 22cm den konumlandırın. Ampulu elektrikçiden de alabilirsiniz. 42 yada 52 olur.

Geri