Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Otomatik su degişim sistemi var ama ekipman değil tesisatçı yapıyor.Merhaba ,
Akvaryum içindeki suyu temizleyerek yeniden su veren su tankı olan herhangi bir ekipman var mıdır nereden alabilirim bir de oto yem makinesini nereden alabilirim
![]()
Otomatik Yemleme Makinesi
Canlılarımızın başına bir şey gelme ihtimali, savunmasız olmaları, neyi ne kadar istediklerini ifade edememeleri bizi endişelendirir. Bu sebeple de hep diken üstünde hareket ederiz. Özellikle evde kimse yoksa, dışarı çıkılması gerekatakanpetshop.com
Anladım hazır yok yaptırmam lazım teşekkür ederimOtomatik su degişim sistemi var ama ekipman değil tesisatçı yapıyor.
Kaç tl ye yapar tesisatçı varmı bi bilginOtomatik su degişim sistemi var ama ekipman değil tesisatçı yapıyor.
Nasıl yapılıyor tarif edebilir misinOtomatik su degişim sistemi var ama ekipman değil tesisatçı yapıyor.
Yakın bir arkadaşımın evinde var. Detaylı bakmadım ama yarım ton hacminde bir akvaryumdu. Nasıl yapıldığının bilgisi için yapan birisine danış.Nasıl yapılıyor tarif edebilir misin
Bu videoda daha basit versiyonu yapılmış. Arkadaşımdan ondaki akvaryumun gorsellerini istedim geri dönüş olursa tekrar paylaşırım benimde aklıma çok yattı bu iş.