MissSevda
SKF Delisi
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!gizemli_kiz19' Alıntı:ya ne kadar şirin gözüküyorlar.yemek yemeye bak.hemen alışmışa benziyorlar.leyla nın hiç umrunda değil maşallah.kendi payına düşeni alsın yeter
onu verdim bile o rahatlığa kavuştu hemende alışmış gerilerek güneşleniyordu arkadaşıyla resimlerini aldım. Tüm yol boyu ağlayarak götürdüm kadını uyardım şunu şunu verme diye verdim göz yaşları başladı hıçkıra hıçkıra bir ağladım kadında üzüldü. Aaa üzülme sana sık sık resim yollarım istersen ziyarete gel dedi. O değişikti ya.castiel' Alıntı:ben izliyorum annem gelirken hemen çekiliyorum ( dersimi engellediklerini düşünüyorda ) dedim anneme boşuna mı koydum adını fizik kimya diye engellemiyolar işte xD
sevda senin bide değişik türde kapluşun vardı onu vermiceksin değil mi??