Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Elina ve Elisa

MissSevda

SKF Delisi
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
887
Evet arkadaslar biraz utanarak ve çekinerek söylüyorum ama içimdeki kaplumbaga sevgisi gittikce büyüyor ve yarin ikitane sari yanakli kurtarmaya gidiyorum. Birtane adam daha fazla bakamadigi için bana vermeyi istedi bende kabul ettim, uzun bir süre isim düsündüm ve Elina ve princess koymaya karar verdim. Yarin saat 4de aliyorum bebisleri ve adam ücretsiz vermek istedi, çok heyecanliyim ex leyla nasil karsilayacak onuda merak ediyorum ama bence fazla problem olmaz (yada öyle umuyorum). Kaplumbaga tek bakilmali demek kolay :rolleyes: ama ben dayanamadim valla (kizmayin :() Yarin aldigimda ilk is resimlerini koymak olacak.
 
RE: Elina ve princess

Eğer ki iş zor dururmdaki bir kaplumbağayı kurtarmaksa, kimsenin kızacağını sanmıyorum Sevda'cığım... Ex Leyla'yı burnunun tam oradan öp benim yerime...
 
RE: Elina ve princess

Inanmiyorum ya kaplumbagalar 6 cm yerine biri 2 digeri 5 cm. Üf okadar yol gittik minicik kaplumbagalarla karsilastim neyse aldim ikisinide Ex Leyla ilk basta inceledi bakti bakti en minigide ex leylanin poposunu kokluyordu :D Ondan sonrada ilgilenmedi umurunda bile degildi dolaniyor öyle ex leyla gibi. Digerleride akvaryumu incelemekteler minigi çok bilmis bilmis dolaniyor ya. Birazdan resim ekleyecem birde videoya çektim. Bu arada isimler degisti Elina ve Elisa.
 
2 biraz abartili küçük oldu :D biri 4 digeri 5 cm. 5 cm olanin kafasindaki çizgiler ex leylaninkine göre çok daha degisik.

mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto326.jpg

mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto328.jpg

mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto329.jpg

mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto332.jpg

mailto:/albums/ww123/Forumcu/Foto333.jpg
 
gizemli_kiz19' Alıntı:
vayyyyyyyyyyyy...hayırlı olsun Sevdacım.ne kadar şirinler ya.

Tesekkür ederim, Leylayi ilk aldigimda bukadar küçük degildi ya. Elisa gibiydi ondan biraz büyüktü yine simdi Elinayi alinca tuhaf oluyor oyuncak gibi küçücük mini minnacik birsey oyuncak gibi ya birde bilmis hemen alistilar Elisa biraz zorluk çekiyor ama Elina hemen alisti.
 
Hayırlı olsun.Umarım birlikte güzel vakit geçirirsiniz :)
 
Geri
Üst