Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

En çok beğendiğiniz filmler

filozof

Altın 2 Üye
Katılım
16 Şub 2009
Mesajlar
299
buda dinlediğiniz müziklere benziyor en çok beğendiğiniz filmler eski de olabilir

Ben testere serisini mesela çok beğendim hepsini izledim sonraa....
Jim kerry nin komedi filmleride harika oluyor aklınızda varsa yazın:D
 
Bende testere,korkunç bir film serisini beğeniyle izledm:)
Bunun dısında Hancock,okul gezisi beğenip önerdiğim filmlerdir:D
 
kesinlikle yüzüklerin efendisi serisi.. şimdiye kadar izlediğim en muhteşem filmlerdi.. tarihte 11 dalda oscar adayı gösterilen ve 11 dalda oscar ödülü alan tek film.. tavsiye ederim..
 
Osmanlı Cumhuriyeti,Çılgın Dershane1/2,Karşı Pencere izlediklerimin arasında beğendiklerimden.Öyle çok film izlemişliğim yok ne yazık ki ama ileride genişledikçe yazarım beğendiklerimi :)
 
Geçen hafta benjamin button u izledim şahane bir filmdi herkese tavsiye ederim. başka çoook var ama en yenisi bu olduğu için yazdımm. Zaman bazı insanlar için tersten aksaydı gerçekten garip olurdu... :)
 
Testere serilerini tek geçerim... Sonra... Benjamin button var çok güzel..
 
Gladyatör,yeşil yol,akıl oyunları.Güneş ne zaman doğacak (1977 yerli Cüneyt Arkın)
 
bence korku filmleri korkutmuyor adamı.(komedilere de gülmem gerçi)ve bana kan ve mide bulantısından başka birşey ifade etmiyor
 
film olarak şeytan çarpması (orjinal adını unuttum) ve kelebek etkisi güzeldi ama 2 değil 1. dizi olarak the o.c yi beğendim ve inanırmısınız yüzüklerin efendisinin 1 filminin 1 dakikasını bile izlemedim :s büyük kayıp sanırım..
 
filmini de kitabını da tavsiye ederim.. özellikle kitabı muhteşemdi..
 
türk filmlerinden ıssız adam , recep ivedik 1 ve 2 , ve ayrıca kesinlikle babam ve oğlum.. yabancı filmlerden şeker adamın laneti (çok küçükken izlemiştim ve uzun süre yatağın altına bakmadan uyumadım :) testere serisi, yeşil yol ve akıl oyunları (kitabı da güzeldir)
 
testereden ne anlıyorsunuz adamlar gözünü deşiyor kukla kadını vuruyor iki adam oklarla birbirie bağlanmış...hiçbirinin sonunu izlemedim...ama siz seviyosanız birşey demiyorum zevkinize yanlış anlamayın...
 
Harry Potter serisi :D tüm kitaplarını defalarca okduğum filmlerinide defalarca izlediğim tek seri. İzlemiyende yoktur sanırım.. :)
 
piyanist filmini de unutmamak gerekiyor. almanların yahudilere yaptığı eziyeti harika anlatıyor..
 
evet çok güzel bir filmdi.. özellikle başrol oyuncusu adrien brody nin performansı çok etkileyiciydi..
 
evet yine alman-yahudi ikilemesinde schindlerin listesi de var.. bu tip dönem olaylarının anlatıldığı filmler oldukça etkili oluyor, zıt fikirleri izleyip karşılaştırmak lazım..
 
Lenin' Alıntı:
Harry Potter serisi :D tüm kitaplarını defalarca okduğum filmlerinide defalarca izlediğim tek seri. İzlemiyende yoktur sanırım.. :)

ben varım.. film izlemeyi çok seven biri olarak neden bu filmleri izlemediğimi hala bilmiyorum.araba ve motor seven biri olarak hızlı ve öfkeli , torque filmlerinide beğenmiştim.
 
Geri
Üst