Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Eski Kaplumbağam Pislik :D

Lox15

Bronz 5 Üye
Katılım
12 Tem 2010
Mesajlar
28
Eskiden 2 tane kaplumbağam vardı halam doğum günü hediyesi olarak almıstı yaklasık 1 seneden fazla besledim ve 2 si yem yerken büyük olan küçüğün ağzından alıyordu öle yaparken gözü kör oldu küçüğümün ve bi gün okuldan geldim hareket etmiyordu nerdeyse ağlıyacaktım çok sewiodm :S
 
Başın sağ olsun.Geçmiş olsun.Genelde aç kaldıklarında veya dar alanda beslendiklerinde kavga ederler.
 
Cvp: Eski Kaplumbağam Pislik :D

benim kablumbagam dun oldu. Canim pipo'm evet adi pipo'ydu. Aslinda takla koycaktim. Çunku hem karada hem suda takla atiyordu. Neden oldu derseniz benim 4 kablumbagam vardi. Şimdi sayıları 3 pipo oldugu için. Her neyse obur kaptanla sabah kavga etmislerdi yem yerken. Akvaryum da baya buyuk nasil kavga ettiklerini de anlamamistim neyse obur pipo'nun gozunu tırmalamıştı. Pipo'nun gozune bir sey olmustu. Sabah zaten anladim çok sisti. Aksam okuldan geldim. Suda kendini birakmis duruyordu. Benim diger kablumbagalarim geçerken çarpip gidiyordu. Onu o kadar seviyodum ki bahçeye gomdum mezar tasi da yaptim kendim.
 
Cvp: Eski Kaplumbağam Pislik :D

Keşke bir veterinere götürseydiniz. Gözü enfeksiyon kapmış muhtemelen. Başınız sağolsun :(
 
Cvp: Eski Kaplumbağam Pislik :D

Arkadaşlar kaplumbağa alacağımız zaman hepsini aynı boyda ve yaşta almaya dikkat edelim yoksa böyle olaylar oluyor.BAŞIN SAĞOLSUN.:59:
 
Geri
Üst