Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Eski ve Yeni Hali fakat bi değişiklik yok gibi, daha mı kötü duruyor ?

RE: Eski ve Yeni Hali fakat bi değişiklik yok gibi ve daha mı kötü duruyor sanki :/

Yeni fotograflar da cok belli olmuyor Safak ben anlayamadim :( daha net fotograf koyma sansin var mi? Kac gun oldu tedavi ya da bakim?

Cvp: Eski ve Yeni Hali fakat bi değişiklik yok gibi ve daha mı kötü duruyor sanki :/

aldığım günden beri Emre abi ve Cem abinin tavsıyesıyle basladım. Yani 8. gün bgn eşşek sıpası önceden korkudan dururdu şimdi yerinde durmuyor. Kameranında şarjı bitti onu takıyım şarja oyle cekıp koyarım tekrardan
Aksam geldım eve baktım bi öyle de sanki daha fazla genişlemiş gibi geldi de bide bu aralar iyice kaşınıyor mango kökünde değiştiricekmi ondan mıdır nedir anlamadım.

Şimdi uyumuşlar ışıklarını kapattım :) birazcık unutmusumda ısıgı kapatmayı :) yarın hem sarj dolmus olur pılın hemde foto cekıp koyarım ordan bakarız :/

Bir hafta daha sürdür bakalım. Zaten öyle büyük bir sorun yok bence.

Cvp: Eski ve Yeni Hali fakat bi değişiklik yok gibi, daha mı kötü duruyor ?

net çekilmiş bir resim gönder detayını inceleyelim havalar soğudu. kabukla uğraşayım derken hayvan hasta olmasın.

şafak hayvanın daha göbek bağı izi duruyor. üstteki ize gelirsek şimdilik elleme o kadar kötü durmuyor bir süre takip et durumu ne olacak bakalım. eskiye nazaran bayağı bir düzelme var. mantar olasılığına karşı suyunu ve akvaryumu tam temizleme yaptın mı ?

gobek bagı ızı durması bı skntı yaratıyormu abı ?
Gecen günlerde demıstım ya tamamen suyu degıstırdm dıye fakat plastık kapla alamıcak kdr kaldı. Sıparıs verdm dıp cekımı ıcın sıfon. Dun kargoya verıldı yarın oburgun gelır dıye dusunuyorm o gldıgınde dıp temızlıgınıde yapms olacagm abi.

Hakikaten hayvanın daha göbek bağının izi belli. Bir süre sonra geçer bence, şimdi düşündüm doğumdan kalan bir durumda olabilir.

suyun en dip noktasına geldiği zaman dip sifonunun ön çanak kısmını çıkar. boru ucu az miktarları daha rahat çekiyor. göbek bağının sıkıntısı yok ama o kısma değme. şimdilik gözlemle bakalım lekeler ne şekil alacak.

tşkrler :)

hmm anladım abi belkide olabilir bu sıralar mango kökünden ayrılmıyor abi :) bakalm ınsallah dedıgınız gıbı olurda gecer :)

önceki konuda dedıgın gıbı gıttıkce canavarlasıyorlar :) dun foto cekene kdr neler cektm :):)

Geri