Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Evcilal.com kargo

Sprite

Gümüş 1 Üye
Arkadaşlar ben evcilal da istediğim ürünü buldum güvenli de site ama baktığımda alacaklarım 2 100ml lik yemler ve bir lamba küçük ampul yani ikisi 20-25 tl tutuyor ama ben kapıda ödeme ile ödüyorum yani +5 tl ona lafım yok ama sitede sipariş verince kargo 10tl tutuyor benim ürünlerim ztn ondan az daha pahalı kargo ile kapıda ödeme tutarını hesaplayınca evcilal bi kargo şirketiyle falan anlaşamaz mı? Yani 2-3 küçük ürün alacağım kargosu 11tl

Cvp: Evcilal.com kargo

arayıp konuş bence 444 lü numaradan

kart ile alış veriş yapmadığına göre bunu sineye çekeceksin. elden tahsilat seçeneği olduğuna göre anlaşma yapmıştır. ama kapıdan ödeme seçeneği bu duruma sebep olabilir.

yinede petshoptan ucuza alacağın kesin.

araynca bırsey olacagını dusunmuyorm adamlar ordan kazanıyor. Benım sorunum degıl kredı kartıyla al dıceklerdır. Kargo ucretıde genelde sabıttır pek bısı olcagını sanmıyorum.

75 tl sonra kargo ücretsiz , ya o şekil alınmalı yada başka çaresi yok , son zamanlarda kargo ücretleri arttı anlaşması olanlar bir nebze daha ucuz gönderebiliyor şuanda eve teslim kargo 10 tl normal bir fiyat tüm kargolarda bu böyle bana sorarsan hepsi pahalı 5-6 tl olmalı bir kargo

Hayır o değil kargo fiyatı pek oynamaz diyorsunuz ama 2 yem bide ampül alacaktım sadece kargosu 12tl yazıyordu bir çıkardım birden 3,50 tl oldu anlamadım valla

Yani çıkardığım bir tane 100ml lik yem

Arkadaşlar zaten +5tl kapıda ödeme ücretine bişey dediğim yok sadece kargonun ürünlerin kendisi kadar tutması garibime geldi

sametin dediği gibi ücretlere ayar çekmiş olabilirler. ama o fiyatta hakikaten çok. yemler aynı yem ise 250 ml'lik al.

desi/kg cınsınden kargo fıyatı uygulanıyor onun bır etkısı olablır. Kutu hacmı vs vs vs

Geri