Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Evim Hayvanat Bahçesi Oldu :D

ScampSoul

Gümüş 5 Üye
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
124
Ailecek hayvan beslemeyi cok severiz.Yeni katılan üyelerle evde bir çok hayvan oldu ve fotoraflarıda sizlerle paylaşmak istedim.

İlk Hayvanım Kaplumbağam Zafrina ;
mailto:/img32/2066/img0543lz.jpg


İkinci Hayvanım Balığım(Chicklet) Angel ;
mailto:/img27/4916/img0544ga.jpg


Üçüncü Hayvanım Balığım(J.Balığı) Havuç ;
mailto:/img32/1073/img0545mj.jpg


Dördüncü Hayvanım Köpeğim(Golden Reitrever) Lucky ;
mailto:/img9/4243/lucky2i.jpg
Fotorofları ayarlıyamıyorum.Çok kötü olmus:S
 
Hepsi birbirinden güzel. Benim anlayamadığım şey neden çiklet ile japonu aynı akvaryuma koymuyorsunuz... Yazık değil mi Japon'a o kavanozda... Golden'e bayıldım...
 
maşallah hepsi birbirinden tatlı..ama en çook köpeğine bittim..ne kadar sevimli öyle :)
 
cahide' Alıntı:
Hepsi birbirinden güzel. Benim anlayamadığım şey neden çiklet ile japonu aynı akvaryuma koymuyorsunuz... Yazık değil mi Japon'a o kavanozda... Golden'e bayıldım...

Akvaryumcuya bu soruyu sormustum ve bana aynen söyle söyledi:
İstersen ver bir 2.5tl atayım chicklet akvaryumuna ne olacağı gör xD (Chicklett yiyormus japonu)
 
Maşallah benim gibisiniz.Bir düzine balıklarım var.Kaplmbağam var ayrıca önceden tavşan besliyordum.Köpekte besliyorum.Komşumuzun ama benim sorumluluğuma ait :D Köpeğine bayıldım :D
 
Vay yalnız değilmişim. İki kaplumbağam ve bir kedim var. Bizimkine ortak çıkan kedileride sayarsak 4 kedi. Daha öncede muhabet besledim. Bir sonraki hedef sultan papağanı. Gerçi bizim evdekiler hayvan seviyorlar ama bakmayı değil, hatrıma ses çıkarmıyorlar.
 
Benim de 2 kaplumbağam,japonlarım ve canım aşkım Çiko'm var. Kedim olur kendisi:) Kaplumbağaların akvaryumunun başına geçip onları izlemeye bayılıyor:)
 
of of dünyada ne şanslı insan var.benim ailemin tek izin verdiği hayvan kapluş ve balık x/ köpeğe bayıldım bayıldım çok şirin sıpa ya
 
Bendede 2 muhabbet kuşu, 1 kaplumbağa, 5 japon balığı ve arada bizim baktığımız pekines türü köpeğimiz var :D
 
Japon balıkları kavonozda veya fanus tipi şeylerde beslenmez, hayvanı beslediğinizi sanıyorsunuz ama eziyet ediyorsunuz. Ben 126 litrede 5 tane japon besliyordum ama yinede kalabalık diye üzülüyordum. O hayvanlar kavanozları haketmiyor.
 
Bizimkier hayvan çok sever babam 2-3 tane av köpeyi ve eski evleri bahçeli olduğundan sayısız kedi beslemiş kışları annemde çok sever ama aynı şekilde korkar ama evde üçtane hayvan var kuşum kapluşlarım ve abim (aman sakın duymasın öldürür beni :D ).
 
Geri
Üst