Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

EXO TERRA UVB - KULLANIM ÖMRÜ 7 DK.

FORTE

Bronz 4 Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Hafta sonu belki daha iyidir ve hayvana daha iyi gelir düşüncesi ile Exo Terra UVB ampulü ilk kez satın aldım. Fiyat uygunluğu sebebiyle Ankara Canlı Yemin kendi sitesinden tedarik ettim. Pazartesi günü kargoya verdiler Salı günü sağlam paket evime ulaştı. Ürünü denemek için mevcut bulunan UVB ampulümü çıkarıp EXO TERRA markasının ürününü denedim. Isınarak yanan modelmiş kademeli olarak farklı ışık miktarı ile aydınlattı. Işık sarı hoş ve güzel görünüyor fakat tam 7 dakika sonra tık diye bir ses duydum ve EXO TERRA ampul söndü. Henüz denemeyen kaldıysa bu ürünü umarım bu yazdığımı görür. Benim için numunelik oldu daha bedava gelse almam. Eski ampulüme geri döndüm. Sorunlu Exo Terra ve sorunsuz sağlam ürün görselini ekte paylaşıyorum. Ek olarak kaliteli bir UVB ampul nedir bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Yoksa daima Crawlmiracle 5 ile devam etmek zorunda kalacağım.

Ekli dosyalar

• 20250513_220751.PDF
    2.9 MB · Görüntüleme: 13
Exo Terra ışık görüntüsü. Denemeyenler için.

Ekli dosyalar

• 20250513_210439(1).PDF
    1.1 MB · Görüntüleme: 4
Ampul soğuduktan sonra tekrar deneyin. Böyle olmaması lazımdı. Şebeke gücüne bakın. 110V mu yazıyor 220V mi?

Ürün iadesi var mı bakın. Garantisi olması lazım. Ben iki tane kullandım bir sorun çıkmadı.

Eskiden namibanın bu tip florasan ampulü vardı. Günlük 4 saatlik kullanımda 10 sene ömrü vardı. Şimdi baktım. Ne Türkiyede var ne de Türkiye ye gönderi yapan yurtdışı firmalarda, spot model çıkarmışlar ondan da emin değilim. Güçlü bir ampule benziyor.

Geri