Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

facede gördüğüm kaplumbağa

asi kız

Bordo Bereli
iyi günler bugün facede peynir yiyen bir kaplumbağanın resmini gördüm peynir yemeleri sakıncalı dimi?[url=mailto:/1ygggA][img]mailto:/1ygggA.jpg[/url][/img]resminide paylaşım dedim..

Cvp: facede gördüğüm kaplumbağa

peynir tuzludur ve menülerinde olmayan bir üründür yani zararlı. egzotik hayvanlar kedi köpek gibi beslenmez. bu konuda bilgi ve bilinç olmalı.

bizde zararlı dedik ama tuzsuz peynir diyor bu sferede..

tuzlu ya da tuzsuz olması önemli değil. her canlının sindirim sistemi her gıdayı çevirecek yapıda değildir. özellikle memeli grubunda olmayan hayvanlar laktoza karşı duyarlı olabilir.

haklısında gelde bunu o insanlara anlat birşey olmaz diyorlar nerden biliyorsun diyorum hala sağlıklı diyor bu tip düşünce yapısı içinde olanlar var hala acıyorum o hayvanlara verilir mi o peynir ona ya :(

Zaten fotoğraftanda belli leğende besliyor ve suyu çok kirli

Geri